[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
Jessi公開屌鳩YMC

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

之前仲要係slam dunk個到話對比起大公司 依家間公司(YMC)夠實用
iu情
iu情

張基河點會WORK IU

IU同佢拍拖,佢算執到寶啦
iu情

張基河點會WORK IU

IU同佢拍拖,佢算執到寶啦

4年

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

之前仲要係slam dunk個到話對比起大公司 依家間公司(YMC)夠實用

Ymc真係幾實用 12月kbs歌謠
唔比ailee上 叫佢做商演

Jessi ailee約滿就好走
【STARNEWS】[被訴恐嚇&誣告朴有天的兩名被告先後提起上訴] 23日根據法務界消息,被判恐嚇朴有天未遂的男子B,繼被判誣告+恐嚇朴有天的女子A之後,於20日上首爾中央地方法院提起上訴.此前17日,首爾中央地方法院曾判處涉案女子A有期徒刑2年,涉案男子B有期徒刑1年6個月.

沒完沒了
唔知有冇人post過
IOI 陣雨既demo
17個Woozi唱得好好聽
仲要唱女Key
https://youtu.be/J84q2lIGhMw

有冇yg飯,想開個yg post但驚好快沉

YG group長期冇活動好難唔沉
唔知有冇人post過
IOI 陣雨既demo
17個Woozi唱得好好聽
仲要唱女Key
https://youtu.be/J84q2lIGhMw

所以難怪佢地最後會揀呢首
btw陣雨background d和音都係Woozi唱

YG group長期冇活動好難唔沉

yg fan here
利申2NE1,big bang fans

.......可以開既.....定唔知有無人流
https://www.youtube.com/watch?v=qP41WF20e8s

真係抵HANI爆紅,人善多福
Jessi首新歌

之前bigbang個post都好似沉左定冇開新...
不過我支持開

利申 vip, ic, 其他yg 出品(eg 水晶男孩)都會睇下

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

Jessi過JYP算啦 横掂大猩猩咁欣賞佢

之前bigbang個post都好似沉左定冇開新...
不過我支持開

利申 vip, ic, 其他yg 出品(eg 水晶男孩)都會睇下

真係開我就必反IKON

YG第一隊令我反感既團
http://www.vlive.tv/video/21470/수지Suzy-Yes-No-Maybe-Teaser-Video

真心講句,放棄香港啦,好難包裝得靚

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

有fans問Jessi邊到買到隻歌 Jessi答佢問我公司啦

已經唔係第一次屌鳩佢
不過ymc係垃圾

有fans問Jessi邊到買到隻歌 Jessi答佢問我公司啦

ask ymc ent 仲要配埋^^

ask ymc ent 仲要配埋^^

仲要咁多鐘ymc都係無反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞