[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

睇G 榜年榜
Cheer up 得下載輸Rough
結果好明顯

年度金曲Cheer up贏哂所有歌啦

嗱 唔好咁快扣我帽子先

只不過打咗個

因為咁岩見到你地頭先係度講會宇宙大戰

我知打個sosad 炸

大戰係聽日

睇G 榜年榜
Cheer up 得下載輸Rough
結果好明顯

年度金曲Cheer up贏哂所有歌啦

嗱 唔好咁快扣我帽子先

只不過打咗個

我知打個sosad 炸

大戰係聽日

好期待
K.A.R.D首oh na na幾好聽

而家睇番
somin留喺april真係好唔襯 完全唔同style

funny .ver 好正

男女混團真係好正

嗱 唔好咁快扣我帽子先

只不過打咗個

我知打個sosad 炸

大戰係聽日

好期待

唔係exo 就bts 架啦!聽日都唔會驚訝

嗱 唔好咁快扣我帽子先

只不過打咗個

我知打個sosad 炸

大戰係聽日

好期待

唔係exo 就bts 架啦!聽日都唔會驚訝

但唔會好似今日咁無懸念
duet歌謠祭孝琳唱左bts butterfly
https://youtu.be/4o6GbmcORv4
頭先金唱片水晶男孩個陣fan chant好大聲

佢件衫+人都好搶眼

佢件衫+人都好搶眼

hi
duet歌謠祭孝琳唱左bts butterfly
https://youtu.be/4o6GbmcORv4

大家可以search首歌既舞台黎睇下 首歌同d詞加隻舞都好鬼正

感言不嬲都係差唔多?

起碼有多謝粉絲有多謝父母有多謝公司

志效好似無

睇咗個髮型 好唔掂喎 仲要咁短都唔gel下 好亂好hea咁

彩英明明長髮好睇d.....
[도깨비 OST Part 12] 로이킴, 김이지 (꽃잠프로젝트) - HEAVEN MV
https://www.youtube.com/watch?v=4vXnlbjMVU8
【Leessang company停業 Gary&Gill訣別危機】

據韓媒報導,Gill (40歲,本名吉成俊)和Gary(39歲,本名姜熙健)設立的公演企劃社兼經紀
客糾紛等問題現已停業。據悉,從去年開始Leessang公司職員已陸續離開,目前正在辦理
相關停業手續。

Gill目前在首爾麻浦區工作室兼辦公室進行音樂活動,並運營Magic Mansion。
Gary則為Yangbans Nation代表。

兩人自2015年7月《走馬燈》後組合活動呈現低迷狀態,據知情人士透露,
“有Gill和Gary關係惡化的傳聞,因《Running Man》在中華圈人氣很高的Gary獨自
在中國活動,兩人是否訣別未知,但關係疏遠是事實。”
請問紅薯今晚有無咩粉紅

佢把聲好似唔同咗
【Leessang company停業 Gary&Gill訣別危機】

據韓媒報導,Gill (40歲,本名吉成俊)和Gary(39歲,本名姜熙健)設立的公演企劃社兼經紀
客糾紛等問題現已停業。據悉,從去年開始Leessang公司職員已陸續離開,目前正在辦理
相關停業手續。

Gill目前在首爾麻浦區工作室兼辦公室進行音樂活動,並運營Magic Mansion。
Gary則為Yangbans Nation代表。

兩人自2015年7月《走馬燈》後組合活動呈現低迷狀態,據知情人士透露,
“有Gill和Gary關係惡化的傳聞,因《Running Man》在中華圈人氣很高的Gary獨自
在中國活動,兩人是否訣別未知,但關係疏遠是事實。”

請問紅薯今晚有無咩粉紅

新聞相影佢兩個多, 黃致列好慘
哩隊幾過癮喎, jpop風
https://www.youtube.com/watch?v=E5xMqW2enXc

刀群舞
首歌麻麻地,唱得好急。

感言不嬲都係差唔多?

起碼有多謝粉絲有多謝父母有多謝公司

志效好似無

睇咗個髮型 好唔掂喎 仲要咁短都唔gel下 好亂好hea咁

彩英明明長髮好睇d.....

睇黎得我覺得好睇
aoa 首新歌點聽都剩係聽到kills me kllls me
aoa 首新歌點聽都剩係聽到kills me kllls me
證明你隻耳冇問題

It kills me kills me baby kills me kills me
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞