[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=wLPgdkLMCKU
[MV] Dynamic Duo(다이나믹 듀오), CHEN(첸) _ nosedive(기다렸다 가)
唔錯
係新西遊記3入面大家對Mino好有愛 新一集守護水果下半part個到

兩個忙內既生果都冇搞到
不過佢地內鬥真係好搞笑

殷志源叫佢地唔好郁Mino嗰喼個下好型

排第二都可以攞個柚
成日window開機同熄機音樂做背景

兩個忙內既生果都冇搞到
不過佢地內鬥真係好搞笑

排第二都可以攞個柚

Mino真係好傻仔
http://www.vlive.tv/video/21470/수지Suzy-Yes-No-Maybe-Teaser-Video

真心講句,放棄香港啦,好難包裝得靚

00:53
佛典有
旗未動風也未吹
是人的心自己在動

典型簡體字轉正體錯誤。

佢係咪想重慶森林風

好似王菲d mv,係條街亂跑亂行,也3鏡影d街

排第二都可以攞個柚

Mino真係好傻仔

因為mino先睇 佢真係好得意
睇睇下睇返第二季

有冇yg飯,想開個yg post但驚好快沉

.......可以開既.....定唔知有無人流

之前bigbang個post都好似沉左定冇開新...
不過我支持開

利申 vip, ic, 其他yg 出品(eg 水晶男孩)都會睇下

無沉呀 開左post 2
https://www.youtube.com/watch?v=qP41WF20e8s

真係抵HANI爆紅,人善多福

安哥 最後LE好似阿媽咁好欣慰咁望住佢
http://www.vlive.tv/video/21470/수지Suzy-Yes-No-Maybe-Teaser-Video

真心講句,放棄香港啦,好難包裝得靚

00:53
佛典有
旗未動風也未吹
是人的心自己在動

典型簡體字轉正體錯誤。

佢係咪想重慶森林風

好似王菲d mv,係條街亂跑亂行,也3鏡影d街

話MV靚既人一定唔熟香港

香港唔係得翻紅色,搞到好似香港係紅燈區咁
https://www.youtube.com/watch?v=uo_2CKqun4Y

我頂....笑死...COVER 少時 GEE

排第二都可以攞個柚

Mino真係好傻仔

睇睇下睇返第二季

第二季有集行山前嘅食飯忍笑Mission好好笑

排第二都可以攞個柚

Mino真係好傻仔

睇睇下睇返第二季

pikachu仲有手指筷

睇睇下睇返第二季

睇依part會跟住佢忍笑

忍唔到 即刻爆笑
Tablo eric nam gallant 首新歌mv都係香港拍
睇teaser好似拍得幾靚

新碟其中一首係feat. GD
http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&postID=308053&t=SBS%E3%80%8ARM%E3%80%8B%E7%99%BC%E5%B8%83%E8%81%B2%E6%98%8E%EF%BC%9A%E5%85%AD%E4%BD%8D%E6%88%90%E5%93%A1%E5%B0%87%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%A5%94%E8%B7%91&rtn_sns=fa
1月24日,SBS綜藝節目《Running Man》方面發布聲明,宣布將繼續製作節目《Running Man》。

聲明稱:「應國內外粉絲的強烈要求,節目《Running Man》取消2月底停播的決定,製作組與節目成員劉在錫、金鍾國、宋智孝、HAHA、李光洙、池錫辰等人將繼續奔跑下去。」

據悉,南勝勇(音)新任SBS綜藝部本部長與每位成員於今年初進行了開誠佈公的對話,就改版過程中出現的問題道歉。為了感謝國內外粉絲們的支持與厚愛,SBS方面決定將進行了7年之久的《Running Man》節目繼續做下去,並稱將節目做得更好更有趣。(責編:邵天翔)<全星網>

忍唔到 即刻爆笑

我個陣仲要係凌晨兩三點係到睇 笑得太大聲到屋企人起晒身 比卡超嗰個真係好好笑 手指筷仲要自己配埋音
http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&amp;postID=308053&amp;t=SBS%E3%80%8ARM%E3%80%8B%E7%99%BC%E5%B8%83%E8%81%B2%E6%98%8E%EF%BC%9A%E5%85%AD%E4%BD%8D%E6%88%90%E5%93%A1%E5%B0%87%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%A5%94%E8%B7%91&amp;rtn_sns=fa
1月24日,SBS綜藝節目《Running Man》方面發布聲明,宣布將繼續製作節目《Running Man》。

聲明稱:「應國內外粉絲的強烈要求,節目《Running Man》取消2月底停播的決定,製作組與節目成員劉在錫、金鍾國、宋智孝、HAHA、李光洙、池錫辰等人將繼續奔跑下去。」

據悉,南勝勇(音)新任SBS綜藝部本部長與每位成員於今年初進行了開誠佈公的對話,就改版過程中出現的問題道歉。為了感謝國內外粉絲們的支持與厚愛,SBS方面決定將進行了7年之久的《Running Man》節目繼續做下去,並稱將節目做得更好更有趣。(責編:邵天翔)&lt;全星網&gt;

SBS
http://www.allthatstar.com/tw/view.php?action=5211&amp;postID=308053&amp;t=SBS%E3%80%8ARM%E3%80%8B%E7%99%BC%E5%B8%83%E8%81%B2%E6%98%8E%EF%BC%9A%E5%85%AD%E4%BD%8D%E6%88%90%E5%93%A1%E5%B0%87%E7%B9%BC%E7%BA%8C%E5%A5%94%E8%B7%91&amp;rtn_sns=fa

據悉,南勝勇(音)新任SBS綜藝部本部長與每位成員於今年初進行了開誠佈公的對話,就改版過程中出現的問題道歉。為了感謝國內外粉絲們的支持與厚愛,SBS方面決定將進行了7年之久的《Running Man》節目繼續做下去,並稱將節目做得更好更有趣。(責編:邵天翔)&lt;全星網&gt;

SBS

咁突然...老老實實我係RM飯我會想睇佢地繼續落去,但搞到咁樣又話玩落去會唔會兒戲左啲?

不過我支持開

利申 vip, ic, 其他yg 出品(eg 水晶男孩)都會睇下

無沉呀 開左post 2

以前呢個post真係除左屌佢delay同走數外咩好講

不過我支持開

真係開我就必反IKON

YG第一隊令我反感既團

本身無咩野,都係YG Fans,不過見到佢推WINNER出黎想iKON跺住上就嬲

不過我支持開

真係開我就必反IKON

YG第一隊令我反感既團

本身無咩野,都係YG Fans,不過見到佢推WINNER出黎想iKON跺住上就嬲

唔好咁喇,ikon今年都好慘

真係開我就必反IKON

YG第一隊令我反感既團

唔好咁喇,ikon今年都好慘

親生仔都成年冇係韓國出現過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞