[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

性感風賣長腿而家好似全滅

nine muses rainbow

rainbow滅左啦wo,as收左皮,nine muses長期上唔到位
都真係諗唔到仲有邊隊

Nine muses 得番五條友
所以話改名唔應該加人數入去
Bestie 點睇

bestie都有好耐未上水,講起呢團,真係講句唔好彩,隊中有三位係前exid成員,不過成團初期離團,而家exid雖然唔可以叫天團,但至少都有知名度,相反呢隊就影都冇。
Twice個彩英洗唔洗剪到個頭咁短
成日都覺得志效唱緊trot

髮型哩啲野,人靚基本上都無問題
好日本LOOK 金髮果位 但無違和感
志源雖然綜藝印象係我腦海中好重

但都係覺得佢好靚仔

彩英唔靚我覺得 好普通 不過幾易認個樣叫做

彩英唔靚我覺得 好普通 不過幾易認個樣叫做

睇左啲相

都ok好睇阿 不左成熟左啲咁解
大賞係twice 攞
大賞係twice 攞

得2隊有資格拎
一係Gfriend 一係Twice
大賞係twice 攞

睇數據佢地唔係第一咩?咁有咩咁出奇?奇怪
大賞係twice 攞

睇G 榜年榜
Cheer up 得下載輸Rough
結果好明顯
大賞係twice 攞

請問佢地拎有咩問題
大賞係twice 攞

睇G 榜年榜
結果好明顯

年度金曲Cheer up贏哂所有歌啦

睇G 榜年榜
結果好明顯

Cheer up今年攞唔到就真係出奇啦

睇G 榜年榜
結果好明顯

嗱 唔好咁快扣我帽子先

只不過打咗個

因為咁岩見到你地頭先係度講會宇宙大戰

我知打個sosad 炸

唔係靚喎我覺得 同埋佢圓臉carry唔到呢個髮型 好災難

之前見過佢長髮靚好多
K.A.R.D首oh na na幾好聽

之前見過佢長髮靚好多

個頭好老
K.A.R.D首oh na na幾好聽

而家睇番
somin留喺april真係好唔襯 完全唔同style

可能佢想突出下自己呢

咁多個講感言佢同sana講得最好

感言不嬲都係差唔多?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞