[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
今日GDA完全係exo主場

唔係話想抽水啲咩
雪炫話均分 其實邊個會信

我一開始都以為純粹為節目效果

同埋雪炫係節目講到咁好似對團員唔係咁好

我覺得又唔算腦殘喎
fans心態就梗係想自己支持個idol好架啦
你一個人做咁多野 跟住要分埋筆錢比冇做野既人
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)
同埋我唔覺得真係會平均分晒比咁多人

其實應該係aoa anti用呢單野指雪炫講大話

韓國d腦殘fans真係好撚煩

其實都唔算D咩大件事
人地合約點分錢關fans咩事
韓國fans真係堅多弱智

唔係話想抽水啲咩

我覺得又唔算腦殘喎
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)

雪炫可以平均分水 但係其他團員會唔接受 話曬雪炫都係細嗰批
留名

我覺得又唔算腦殘喎
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)

其實根本唔係咩大事 只係而家唔撚知做咩aoa做親既野都係錯咁 咁搞法都唔知仲有冇下次cb

錯咩,有咩錯,純粹驚訝,韓網民受驚姐

仲要佢地下次C唔CB最主要都係睇銷售

睇怕今次咁既樣,FNC一係短期再CB,一係真係等時間,搵首神曲打救AOA比較實在

我覺得又唔算腦殘喎
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)

其實根本唔係咩大事 只係而家唔撚知做咩aoa做親既野都係錯咁 咁搞法都唔知仲有冇下次cb

個班根本就係anti唔係fans
講咩都搵到位入你ga la
RAIN真係太型啦

但不愧為JYP既人(雖然已經唔係)

空氣半
今日EXO主場 ....BTS贏左
今日EXO主場 ....BTS贏左

原來係global
無意外,EXO 前浪太強
其實我想防彈嬴
不過佢地大把世界啦
2017再黎過

我覺得又唔算腦殘喎
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)

其實choa又係on9左dd 有無均分都好冷處理唔回應該咪算
佢咁答真係引發大戰, 我記得之前hani有過類似既問題,之後隊友話愧疚之類個效果出黎好好多
其實我想防彈嬴
不過佢地大把世界啦
2017再黎過

樓主過左黎呢邊
btw防彈
TWICE以8,065,079的評價指數排在了首位;BLACKPINK以7,080,459的評價指數位居第二;AOA以1,208,543的評價指數位居第三。

都唔係好差姐

AOA都有第3名
其實我想防彈嬴
不過佢地大把世界啦
2017再黎過

我都想
希望防彈可以keep住行落去

利申 我有睇你既post
見你都係錦讚防彈佢地

其實choa又係on9左dd 有無均分都好冷處理唔回應該咪算
佢咁答真係引發大戰, 我記得之前hani有過類似既問題,之後隊友話愧疚之類個效果出黎好好多

咁感覺上EXID d人係fd過AOA嘅

Exid話哂係一齊捱 由寂寂無名 走到家下
亦唔多唔少帶起咗成員
比人知道率智唱功幾咁勁 LE RAP實力亦絕對唔惹少
中間隊友情點都有

但AOA我覺得雪炫冇帶起成員感覺

亦唔多唔少帶起咗成員
中間隊友情點都有

咁閃開都係一開始慢慢捱既
都係第三年先彈起炸嘛

不過紅極都係choa同雪炫
지민 都係上unpretty rapstar 先彈起咁解

亦唔多唔少帶起咗成員
中間隊友情點都有

咁Hyuna帶左7年tim 都帶唔起
呢個唔係公司問題咩 都唔關個成員帶唔帶事

唔係話想抽水啲咩

我覺得又唔算腦殘喎
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)

其實應該係aoa anti用呢單野指雪炫講大話

其實每件事都有人支持反對
你諗住用呢件事黎炒作後
就唔好戴咁多頭盔啦fnc
姜成勳真係好型,唱歌又勁

亦唔多唔少帶起咗成員
中間隊友情點都有

如果choa無收到佢澄清好正常,佢都唔想比人話無活動但照有錢袋
但今次雪炫又出事 公司係咪唔好比佢上綜藝好d

唔怪得之前有不和choa傳聞

如果choa無收到佢澄清好正常,佢都唔想比人話無活動但照有錢袋
但今次雪炫又出事 公司係咪唔好比佢上綜藝好d

唔怪得之前有不和choa傳聞

所以有啲人就話如果choa 有得分 就唔洗咁提子雪炫

無論做幾多野都唔及佢一個job
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞