[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
岩岩先睇番Zico個段 段Acapella Rap真係
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

[盲撐]總好過o的咪嘴團 [/盲撐]

[/盲撐]呢樣野我都認同既 唔係真LIVE 都已經唔洗拎出黎講 [/非盲撐]

其實有冇需要成日講野語氣咁串?洗唔洗係咪都話人盲撐呢?

咁係人都聽得出唔係真live有人聲墊既,要比較就唔會拎果d撞車撞到車毀人亡既咪嘴團比啦

最多話係大家對live穩既標準唔同啫,至少我個人覺得bp呢種編舞強度下呢個live都係幾穩,而家又唔係盲撐bp勁過mmm

真心講句 佢夠薑真心真LIVE 已經好勁
你睇下其他團 TWICE 同RV WJSN IOI個D
我唔係要踩BP 只係話佢唔夠穩定都有問題?

你人格分裂定點呀?你睇番上面咁多句,我冇話過你踩bp

我只不過講我既意見,話覺得佢地既live係穩,完,你同芝士近乎勇就[盲撐][非盲撐]串串貢咁 講到好似我吹到bp世界第1咁

咁我米答你

BP 飄既唔係你所講個首舞蹈動作大既붐바야
而係불장난
事實佢係唔夠穩 對比起真LIVE既MMM 同 여친
係米唔夠穩先
垃圾twice 食屎啦屌

Twice得罪你咩

拎best dance performance
屌憑咩?
真係好撚黑人憎 無料靠公司上位既糞團

又發癲
弱弱一問
Lay 係邊??
弱弱一問
Lay 係邊??

山頂
弱弱一問
Lay 係邊??

山頂
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

[/盲撐]呢樣野我都認同既 唔係真LIVE 都已經唔洗拎出黎講 [/非盲撐]

咁係人都聽得出唔係真live有人聲墊既,要比較就唔會拎果d撞車撞到車毀人亡既咪嘴團比啦

最多話係大家對live穩既標準唔同啫,至少我個人覺得bp呢種編舞強度下呢個live都係幾穩,而家又唔係盲撐bp勁過mmm

我只不過講我既意見,話覺得佢地既live係穩,完,你同芝士近乎勇就[盲撐][非盲撐]串串貢咁 講到好似我吹到bp世界第1咁

咁我米答你

而係불장난
係米唔夠穩先

不過岩岩gfd個live唔係最好

其實我岩岩講個段野
本身GFD 係未出黎表演
所以係果個時候係得BP 同MMM 係真LIVE先UP 幾句
BP 有實力但因為出道左無耐
所以舞台經驗同穩定度係差D
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

整體黎講真係好穩wor,高音完全上到,係Boombayah舞步大動作用手咪所以聽落先好似飄

Mmm的確係好堅,不過佢地編舞相比之下簡單好多

音飄係勁raw唱法嘛, 特色o黎

自問都響呢個kpop討論區好耐,但唔算成日留言,知你係資深會員,由以前到而家成日見你係咪都串過馬撚咁真係 ,同你相反意見就話人盲撐咁叫討論區呀,叫kpop一言堂算啦
EXO今晚做咩唔live.....
表示要聽禪rap
btw Lucky One 係咁close up DO個頭好好笑
同埋伯賢套衫幾好睇
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

咁我米答你

而係불장난
係米唔夠穩先

不過岩岩gfd個live唔係最好

其實我岩岩講個段野
本身GFD 係未出黎表演
所以係果個時候係得BP 同MMM 係真LIVE先UP 幾句
BP 有實力但因為出道左無耐
所以舞台經驗同穩定度係差D

拿你上面呢段就似番理性討論囉,頭先衝出黎[盲撐][非盲撐]係咩玩法呀?
EXO今晚做咩唔live.....
表示要聽禪rap
btw Lucky One 係咁close up DO個頭好好笑
同埋伯賢套衫幾好睇

禪既野 睇機緣
垃圾twice 食屎啦屌

Twice得罪你咩

拎best dance performance
屌憑咩?
真係好撚黑人憎 無料靠公司上位既糞團

gfriend

拿你上面呢段就似番理性討論囉,頭先衝出黎[盲撐][非盲撐]係咩玩法呀?

非盲撐 因為純粹諗住接佢講既野

泰妍live 唔好我都會照出聲既

因為呢樣野係事實

大家亦都會睇到

我亦都唔係好理解韓國次次呢啲年尾大型頒獎典禮既規則

大部份唱快歌既咪半咪或者直情開cd黎播

某啲人就開全咪 明眼人一睇 就知

因為呢樣野係事實

大家亦都會睇到

你真係講得到做得到先好呀,做到咁理性討論就最好啦

因為呢樣野係事實

大家亦都會睇到

你真係講得出做得到先好呀,做到咁理性討論就最好啦
其實SM隊女團真係唔諗住今年出?
三大爭SM咋喎
但露左面果堆rookies好似無咩特別
起碼未有yoona sica krystal sulli irene呢dlevel靚女出現
其實SM隊女團真係唔諗住今年出?
三大爭SM咋喎
但露左面果堆rookies好似無咩特別
起碼未有yoona sica krystal sulli irene呢dlevel靚女出現

推下RV好過出新團啦
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

整體黎講真係好穩wor,高音完全上到,係Boombayah舞步大動作用手咪所以聽落先好似飄

Mmm的確係好堅,不過佢地編舞相比之下簡單好多

音飄係勁raw唱法嘛, 特色o黎

自問都響呢個kpop討論區好耐,但唔算成日留言,知你係資深會員,由以前到而家成日見你係咪都串過馬撚咁真係 ,同你相反意見就話人盲撐咁叫討論區呀,叫kpop一言堂算啦

冇人話唔俾你駁喎, 你一樣可以唔認同我講o既野, 點樣一言堂呀
係唔係盲撐都唔俾先
Miss左
其實呢啲有無replay睇
日經月經有咩謂

睇下神話上weekly idol笑下啦
未做到佢地既level咩團都未夠班
(至少綜藝感一定輸)

老團random play dance玩埋solo歌係咩玩法, 仲要係junjin首wa跳得最齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞