[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
Melon即時排名
Suzy 1
Seohyun 9
梁毛 28
40,Dasom. 37

CLC not in

clc

cube

通常先行咁好成績
主打都會唔掂

調轉嚟講?

cube

通常先行咁好成績
主打都會唔掂

唔好睇少Suzy

諗起秀智love song個fancam views 係其他團員加埋嘅幾倍
Melon即時排名
Suzy 1
Seohyun 9
梁毛 28
40,Dasom. 37

CLC not in

clc

cube

CLC

cube

通常先行咁好成績
主打都會唔掂

唔好睇少Suzy

諗起秀智love song個fancam views 係其他團員加埋嘅幾倍

唔係睇少佢 只係呢個現象幾常見
唔知係因為新鮮感少左定對主打期待更高
CLC玩呢種風格真係太早
有幾個把聲都變hyuna咁
覺得佢地應該整首可愛既先
好似너무너무個啲咁
聽第一次已經覺得好似4minute

轉埋型都無乜水花就
去到not in呢個位姐係已經唔關任何對手事
睇黎要砍掉重練

係 點解唔做多陣本身風格先
呢種style既團一轉左翻唔到轉頭

首歌似係一早買左諗住比4min
拖拖下未出,然後求其比左clc
呢個時候就玩呢隻style真係哂左

cube

CLC

Not in
都幾意外

係 點解唔做多陣本身風格先
呢種style既團一轉左翻唔到轉頭

首歌似係一早買左諗住比4min
拖拖下未出,然後求其比左clc
呢個時候就玩呢隻style真係哂左

你本身已經唔多飯既話 就唔好一下子轉到咁
太駁 叫做成功應該係girls day 但佢地果時食正性感條水
同埋佢地感覺係妹妹仔扮壞女孩 忙內baby fat都未甩點玩呢d

其實如果佢地轉好似i got a boy果種風格會好d
young得黎又有d特色咁
金淑、洪真京、強藝元、韓彩英、洪真英、孔旻智、全昭彌確定為姐姐的SLAM DUNK 第二季成員。 KBS 2TV 17日表示:金淑、洪真京、強藝元、韓彩英、洪真英、孔旻智、全昭彌確定做為 第二季成員演出。 姐姐的SLAM DUNK第二季預計會在2月中播出。
呢個組合真係
金淑、洪真京、強藝元、韓彩英、洪真英、孔旻智、全昭彌確定為姐姐的SLAM DUNK 第二季成員。 KBS 2TV 17日表示:金淑、洪真京、強藝元、韓彩英、洪真英、孔旻智、全昭彌確定做為 第二季成員演出。 姐姐的SLAM DUNK第二季預計會在2月中播出。
呢個組合真係

諗都諗唔到
呢個組合真係

諗都諗唔到

姐姐

個節目姐姐純粹係一個名,最主要係要一個女性節目

仲有..佢15歲,咁14歲以下咪可以叫佢姐姐囉

諗都諗唔到

姐姐

個節目姐姐純粹係一個名,最主要係要一個女性節目

仲有..佢15歲,咁14歲以下咪可以叫佢姐姐囉

我覺得幾好啊 比somi多啲機會 反正JYP都未出新團
我諗clc首歌會有d後勁的,始終近排都好少呢d霸氣女團風的歌,起碼聽開4min的會聽下
我諗clc首歌會有d後勁的,始終近排都好少呢d霸氣女團風的歌,起碼聽開4min的會聽下

鄧佢地慘

鄧佢地慘

明明cube都唔算好小型,點解佢哋會搞成咁

鄧佢地慘
要講到霸氣女團,最近都只係blackpink,,不過呢個風格一向都無咁多人接受。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞