[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike
Bts

MINO 亂入

一齊上台咪幾好 横掂呢首本身都係佢兩個一齊rap
MINO 亂入

一齊上台咪幾好 横掂呢首本身都係佢兩個一齊rap

呢樣野要問KBS啦咁
可能係ZICO 睇唔過眼先落去搵MINO都唔頂
是咪就完?

應該差唔多
Three words
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

[盲撐]總好過o的咪嘴團 [/盲撐]
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

[/盲撐]呢樣野我都認同既 唔係真LIVE 都已經唔洗拎出黎講 [/非盲撐]
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

整體黎講真係好穩wor,高音完全上到,係Boombayah舞步大動作用手咪所以聽落先好似飄

Mmm的確係好堅,不過佢地編舞相比之下簡單好多
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

整體黎講真係好穩wor,高音完全上到,係Boombayah舞步大動作用手咪所以聽落先好似飄

音飄係勁raw唱法嘛, 特色o黎
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

其實我想講불장난 先係飄得最多
TWICE 好似拎左個唔知咩最高大獎

子瑜講國語(唔係普通話)
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

[/盲撐]呢樣野我都認同既 唔係真LIVE 都已經唔洗拎出黎講 [/非盲撐]

其實有冇需要成日講野語氣咁串?洗唔洗係咪都話人盲撐呢?

咁係人都聽得出唔係真live有人聲墊既,要比較就唔會拎果d撞車撞到車毀人亡既咪嘴團比啦

最多話係大家對live穩既標準唔同啫,至少我個人覺得bp呢種編舞強度下呢個live都係幾穩,而家又唔係盲撐bp勁過mmm
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

咁係人都聽得出唔係真live有人聲墊既,要比較就唔會拎果d撞車撞到車毀人亡既咪嘴團比啦

最多話係大家對live穩既標準唔同啫,至少我個人覺得bp呢種編舞強度下呢個live都係幾穩,而家又唔係盲撐bp勁過mmm

佢地痴線
垃圾twice 食屎啦屌
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

真心講句 佢夠薑真心真LIVE 已經好勁
你睇下其他團 TWICE 同RV WJSN IOI個D
我唔係要踩BP 只係話佢唔夠穩定都有問題?

Twice得罪你咩
月經
上youtube 睇返
暫時女團真live
得bp 同mmm
但係bp 唔夠穩定
mmm 啲霸氣真係

Bp好穩定wor

你認真??
D音飄緊阿WO

真心講句 佢夠薑真心真LIVE 已經好勁
你睇下其他團 TWICE 同RV WJSN IOI個D
我唔係要踩BP 只係話佢唔夠穩定都有問題?

你人格分裂定點呀?你睇番上面咁多句,我冇話過你踩bp

我只不過講我既意見,話覺得佢地既live係穩,完,你同芝士近乎勇就[盲撐][非盲撐]串串貢咁 講到好似我吹到bp世界第1咁
上面有巴絲話鐘意銀河把聲
要睇番蒙歌佢solo果首
好pure好true嘅聲
好有感染力
當初me gustas tu仲覺得佢成日唔穩
進步左好多
咁又完一個頒獎禮
下一個應該係Gaon
亦好似最後一個

Twice得罪你咩

拎best dance performance
屌憑咩?
真係好撚黑人憎 無料靠公司上位既糞團

Twice得罪你咩

拎best dance performance
屌憑咩?
真係好撚黑人憎 無料靠公司上位既糞團

憑投票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞