[KPOP] 2017 KPOP 討論區(2)

1001 回覆
11 Like 13 Dislike

佢件衫+人都好搶眼

hi

殺人微笑
http://star.ettoday.net/news/848698?from=fb_et_korea

LOL AOA 又整單咁既野 RIP

均分又好,一個人收晒又好,其實關fans咩事,佢哋圍內七個com得掂就得啦
雪炫收多咗又唔會分比你班fans
都唔知有咩好抱不平

佢件衫+人都好搶眼

hi

殺人微笑

點睇都唔似就40
http://star.ettoday.net/news/848698?from=fb_et_korea

LOL AOA 又整單咁既野 RIP

均分又好,一個人收晒又好,其實關fans咩事,佢哋圍內七個com得掂就得啦
都唔知有咩好抱不平

韓國d腦殘fans真係好撚煩

其實都唔算D咩大件事
人地合約點分錢關fans咩事
韓國fans真係堅多弱智

hi

殺人微笑

點睇都唔似就40

成隊都睇落好後生
得李宰鎮先睇到少少老態
aoa 首新歌點聽都剩係聽到kills me kllls me
證明你隻耳冇問題

It kills me kills me baby kills me kills me

歌好洗腦
但隻舞真係唔得
今日得兩隊女團?
冇睇live 今日有冇jessica佢入咗圍
冇睇live 今日有冇jessica佢入咗圍

殺人微笑

點睇都唔似就40

成隊都睇落好後生
得李宰鎮先睇到少少老態

張水院依家放返啲陰落黎個樣即刻忙內返
之前allback話係大哥都會信
aoa 首新歌點聽都剩係聽到kills me kllls me
證明你隻耳冇問題

It kills me kills me baby kills me kills me

歌好洗腦
但隻舞真係唔得

fnc請人編啲舞真係好唔掂下

應該理解為 因為太多人做緊
所以先set up 呢d 新規則比trainee
事實上出道後 呢d 野一樣做得

應該係紅左又出道一段時間先可以做...

其實綜藝節目講既未必係真
好多時為左引起話題先誇張小小
隔離咪有個練習生巴打既你問我答
真實既練習生冇綜藝節目講得咁悲慘

咁每間公司都唔同玩法既

都唔知有咩好抱不平

其實都唔算D咩大件事

個問題應該係seoulhyun同choa講啲嘢唔同吧

都唔知有咩好抱不平

其實都唔算D咩大件事

唔係話想抽水啲咩
雪炫話均分 其實邊個會信

我一開始都以為純粹為節目效果

其實都唔算D咩大件事

唔係話想抽水啲咩

同埋雪炫係節目講到咁好似對團員唔係咁好

應該理解為 因為太多人做緊
所以先set up 呢d 新規則比trainee
事實上出道後 呢d 野一樣做得

應該係紅左又出道一段時間先可以做...

咁每間公司都唔同玩法既

出現了
今日GDA完全係exo主場

咁每間公司都唔同玩法既

出現了

其實都唔算D咩大件事

唔係話想抽水啲咩

同埋雪炫係節目講到咁好似對團員唔係咁好

我覺得又唔算腦殘喎
fans心態就梗係想自己支持個idol好架啦
你一個人做咁多野 跟住要分埋筆錢比冇做野既人
就梗係覺得唔公平架啦
(如果真係均分的話)
同埋我唔覺得真係會平均分晒比咁多人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞