美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
有無人睇緊the affair?

我覺得幾正, 演員acting同對白都好出色

https://www.youtube.com/watch?v=iQ9a9g6LVuI
睇左1集,唔錯
係見到the wire條友有D唔開胃

睇到S3你就會心諗點解套劇爛成咁 再猶豫棄唔棄劇好
其實係咪一直都係講Mcnulty 同女侍應cheating?
每集2個角度每人半粒鐘,如果只係cheating我想知點拍到咁多季

2pair人4個角度,佢地老婆/老公都有份
由cheating開始講埋佢地平時生活/背景/屋企人關係再發展落去 etc..

同埋有少少懸疑成份 因為某條友死左
頭2個season就用scott的死包住個故仔, 上個season純粹睇noah妄想

不過4個main cast都做得唔錯
佢地係好戲呀 ..但S3個劇本開始走樣
唔知依家S4點樣,我睇完S3就棄左
但S1同S2係值得睇既
s4睇到第3集, 舖緊各自新線, helen見心理醫生個場幾正

https://www.youtube.com/watch?v=Q4WDOaXbk9Y

allison同條新仔個段就麻麻

早幾日見到新聞話下季係final season 終於捨得完
之前有人介紹一套唔知英劇定美劇黎
女主角好鐘意講講下野 拎轉頭同鏡頭講野
開coffee shop 唔夠錢借loan 有無人記得套劇係咩名
好似叫fleabag
Killing Eve 主創
Fleabag仲要等多1年先有s2

2019有喇
佢就係因為返去寫fleabag先離棄killing eve
雖然係咁
但同一年內有得睇哂killing eve s2同fleabag s2我都覺得好正
正式宣佈
出年HBO咁多套劇最期待果套係BLL S2

岩呀
佢拍一定拍到賣弄色情咁
今朝睇到Reese ig 佢話already throw ice cream 笑到我肚痛
睇到佢wonder woman係咁低炒影屎忽
又淫笑又拍幕佢比閃電俠壓住
梅姨呢個look更加顯得佢都係有暴力傾向
正式宣佈

今朝睇到Reese ig 佢話already throw ice cream 笑到我肚痛

今朝一上twitter就見到佢準備掟果張相
心諗唔會真係掟
之後慢慢碌落去再見到佢真係掟左 好搞笑
正式宣佈

成日講到似層層 搞到我都期待會咁發展
anyway好想睇佢地幾個女人大戰meryl streep
上次中boss今次打大boss

好想去睇 但又一定喊到仆街
好掙扎
冇理由搵佢黎做個慈母咁哂料
正式宣佈

成日講到似層層 搞到我都期待會咁發展
anyway好想睇佢地幾個女人大戰meryl streep
上次中boss今次打大boss
冇理由搵佢黎做個慈母咁哂料

一定唔可以同班女人和平相處

好想去睇 但又一定喊到仆街
好掙扎

話說之前心諗點解係得瑞比特別恐怖
其他人都似公仔,點解淨係佢整到咁真
睇D人講返先知原來本身個故仔入面瑞比真係動物黎
我屌睇左咁多年宜家先知
好有都市傳說鬼故既感覺
mi6 princess margaret 又要打j
係正嘅
ching sick ball 真係好淫 好高竇
由細個開始一路以為佢地成班係同一類
但事隔咁耐先突然知佢係有血有肉果下好震驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞