美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
下集好似幾痴線

'Guess What We Found Today' Ep. 6 Teaser | Sharp Objects | HBO
https://www.youtube.com/watch?v=NH0O9yU_Crg
就算有鬼都係默默地出現

但我連之前Rooney mara個套咩ghost story? 都唔敢睇
唔是恐怖片來架啵
我知
應該係symbolic嘛 但trailer隻"鬼"默默咁出現我都覺得驚驚地
DC Films’ ‘Birds Of Prey’ Casting Biracial Black Canary

睇完Succession ep6
好撚好睇
睇完atlanta s2覺得darius同alfred比donald glover更值得有提名
又有bcs睇
又有bcs睇

BCS係聽日喎
Succession已經追到ep9
唔捨得咁快睇哂
有冇人睇咗 amc 新劇 Lodge 49?
係咪類似Billions?
以為今日添
sophie turner 做 young diana?
唔捨得咁快睇哂

表面上好似幾似但Succession講家庭關係/家族爭權,所以睇落其實唔係太似
個人覺得呢套好睇過billions billions斷斷續續睇完S1已經冇睇

succession似game of thrones x house of cards x veep
差唔多成班角色都係仆街/人渣/廢物/痴線佬
但出奇地好睇 有認真劇情之餘又搞笑
又有bcs睇

BCS係聽日喎
以為今日添

今日sharp objects
聽日bcs
sophie turner 做 young diana?

好耐之前傳過 應該流料掛
有無啲類似 killing eve 既劇可以介紹
其實冇乜邊套係完全似killing eve

如果部份似
一樣係殺手做主角+dark comedy: barry
同一個style既笑料: fleabag
有火花既cat and mouse兵捉賊: hannibal / luther

我最鍾意睇呢種

要開呢套了
唔捨得咁快睇哂

表面上好似幾似但Succession講家庭關係/家族爭權,所以睇落其實唔係太似
個人覺得呢套好睇過billions billions斷斷續續睇完S1已經冇睇

succession似game of thrones x house of cards x veep
但出奇地好睇 有認真劇情之餘又搞笑

我最鍾意睇呢種

要開呢套了

睇佢地點賤格/勾心鬥角backstab對方好過癮
仲要幾多笑位 笑到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞