美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
但依家睇電易多,追劇好龜速
13RW S2到依家都未睇完
呢排D劇都未開
*電影
Shameless US 睇左3集,幾好睇
但係集集都露JER露LIN扑野
屋企有人時真係唔好意思睇
試過想睇呢套
但發覺太多季搞到冇睇到
得閒咪睇,我都睇左3次

全套劇睇左3次?
係,S8出之前總共7季睇左3次

咁癲
呢排D劇都未開

13rw s2評價差到好似skip得
用d時間追返之前4月果堆劇好過
另外2套感覺都一般般
呢套戲係幾好睇 但拍做劇感覺係拉長黎做
聽人講doctor who有集好似拍過呢個故仔
頭2個season就用scott的死包住個故仔, 上個season純粹睇noah妄想

不過4個main cast都做得唔錯
ok啦,S1好深刻所以都會睇埋
4月咩劇?依家8月你咁講我好難記喎
當睇legion
好唔同喎巴打
睇佢點拍,
不過我記得主角係保留到記憶?
太耐啦
佢地係好戲呀 ..但S3個劇本開始走樣
唔知依家S4點樣,我睇完S3就棄左
但S1同S2係值得睇既
killing eve, barry, handmaid's tale, the americans, patrick melrose etc ..
嘩OITNB S6E1真係幾難頂下
好彩見D人話第2集會好返D
新一季第1集都可以搞成咁 如果唔係知之後會正常返真係冇乜動力繼續睇
除左barry,pat,其他睇晒了
我想開啊,仲有sharp objects,glow,castle rock

但第2個PO D人話S6好過S5好多
s4睇到第3集, 舖緊各自新線, helen見心理醫生個場幾正

https://www.youtube.com/watch?v=Q4WDOaXbk9Y

allison同條新仔個段就麻麻
Joss Whedon
之前有人介紹一套唔知英劇定美劇黎
女主角好鐘意講講下野 拎轉頭同鏡頭講野
開coffee shop 唔夠錢借loan 有無人記得套劇係咩名
好似叫fleabag
Shameless US 睇左3集,幾好睇
但係集集都露JER露LIN扑野
屋企有人時真係唔好意思睇
試過想睇呢套
但發覺太多季搞到冇睇到
得閒咪睇,我都睇左3次

全套劇睇左3次?
係,S8出之前總共7季睇左3次

咁癲
呢排D劇都未開

13rw s2評價差到好似skip得
用d時間追返之前4月果堆劇好過
ok啦,S1好深刻所以都會睇埋
4月咩劇?依家8月你咁講我好難記喎
killing eve, barry, handmaid's tale, the americans, patrick melrose etc ..
除左barry,pat,其他睇晒了

咁可以睇barry
Killing Eve 主創
Fleabag仲要等多1年先有s2
嘩OITNB S6E1真係幾難頂下
好彩見D人話第2集會好返D
新一季第1集都可以搞成咁 如果唔係知之後會正常返真係冇乜動力繼續睇
我想開啊,仲有sharp objects,glow,castle rock

但第2個PO D人話S6好過S5好多

暫時sharp objects>>>>>castle rock

淨係睇左S6 ep1,我都信S6應該會好睇過S5
但我覺得ep1真心唔好睇 之後應該會改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞