美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我都睇左
開頭個到嘅Saul加洗衫房
Henry Cavill will lead Netflix's Witcher series as Geralt of Rivia
原來viutv6播緊the wire
Anne 係少年向啦
都有好多情節好dark
有講虐待 有欺凌
仲有幕有接生同講Anne以為自己撞鬼
GLOW 最適合半夜冇嘢做開嚟睇 唔駛用腦
THE FAVOURITE | Official Trailer | FOX Searchlight
https://www.youtube.com/watch?v=SYb-wkehT1g&feature=youtu.be

Look at me
How dare you
Close your eyes

OK加返啲妝應該似

nude scene please
BoJack Horseman: Season 5 | Official Trailer [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=IW3T7GEHs_8
太大隻
glow s2 我仲未開
今集BCS好睇到呢
Finally
我都睇左
開頭個到嘅Saul加洗衫房

好正 今集眨下眼就睇完
睇緊Anne同GLOW
前者畫面好靚,女主角一時好煩膠一時又好得人鍾意 唔靚但有演技
GLOW就冇咩深度,但人物寫得好,睇得幾開心 Alison Brie 有機贏喜劇女主角

Anne係咪兒童向溫情路線?
見幾高分 試過睇glow s1 但唔知點解睇睇下冇乜心機睇落去
Anne 係少年向啦
都有好多情節好dark
有講虐待 有欺凌
仲有幕有接生同講Anne以為自己撞鬼
GLOW 最適合半夜冇嘢做開嚟睇 唔駛用腦

原本未播之前諗住因為oitnb班底所以會鐘意glow 但睇落又冇乜感情未投入到
可能遲D先再試下
生活中的幸福小事就係起身見到有BJ trailor
bcs開頭睇到咸左
期待
bcs開頭睇到咸左

YES 感動咗
今晚睇 屌 噚晚睇咗圍棋 唔記得睇Jimmy
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞