美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
Cary Fukunaga x Leftovers writer劇本
如果呢套咁既班底都變伏真係冇野好講

Maniac | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=dQZPp5ED1VI

Jonah Hill. Emma Stone. Maniac.
A Netflix Limited Series from Cary Joji Fukunaga premieres September 21.

覺得套野會變legion但without superpower
Ozark: Season 2 | Official Trailer [HD] | Netflix | August 31
https://www.youtube.com/watch?v=0vHziRrCYqA
Jonah Hill
Netflix revealed The Chilling Adventures of Sabrina will debut its 10-episode first season on October 26th

The 10-episode series stars Kiernan Shipka and “imagines the origin and adventures of Sabrina the Teenage Witch as a dark coming-of-age story that traffics in horror, the occult and, of course, witchcraft. Tonally in the vein of Rosemary’s Baby and The Exorcist, this adaptation finds Sabrina wrestling to reconcile her dual nature — half-witch, half-mortal — while standing against the evil forces that threaten her, her family and the daylight world humans inhabit.”

The project was written by Riverdale showrunner Roberto Aguirre-Sacasa.

一啖砂糖一啖屎系列
想睇Kiernan Shipka做witch
但riverdale班底
‘The OA’ Season 2: Netflix VP Says ‘Fans Will Be Very Happy’ with New Episodes and Confirms Five-Season Plan
https://www.indiewire.com/2018/07/the-oa-season-2-netflix-fantastic-five-season-plan-1201989088/

屌你five seasons
一路唔明reddit做乜咁多人憎呢套野 平時接受能力咁高
明明就幾好睇
Netflix confirmed Stranger Things Season 3 is delayed and likely won't premiere until Summer 2019

Cary Fukunaga x Leftovers writer劇本
如果呢套咁既班底都變伏真係冇野好講

Maniac | Teaser [HD] | Netflix
https://www.youtube.com/watch?v=dQZPp5ED1VI

Jonah Hill. Emma Stone. Maniac.
A Netflix Limited Series from Cary Joji Fukunaga premieres September 21.

覺得套野會變legion但without superpower
Jonah Hill

& Justin Theroux
Mission impossible 好好睇
冇追開mission impossible
但想J henry cavill 好撚正呀佢
佢套戲個look襯佢好多

暑假睇戲最大難題係點樣避啲細路

有鬚冇鬚都正 希望佢多D戲拍

盡量揀夜d睇, 去貴啲&偏僻既戲院
早兩日睇incredibles我都知實有好多仆街細路會睇

買J7J8,後面冇人以為贏一半啦
但J6隔條走廊都可以有條仆街食爆谷食得好撚大聲
反而成個場就冇乜細路嘈
諗起之前睇a quiet place有條友係咁大聲食爆谷

10次起碼有6/7次 格黎左右總係會玩電話同傾計

加埋 咳+傷風感冒鼻涕聲 (唔戴口罩) / 食野聲
一定起碼中一個
屌 搞到宜家少左好多入戲院就係因為唔想見到呢班人

反而成個場就冇乜細路嘈
諗起之前睇a quiet place有條友係咁大聲食爆谷

不停摷爆谷摷到鬼死咁嘈
好撚黑人憎

以前睇戲D人質素好似冇咁差
定係依家人大左奄尖左,搞到連聽到呢D聲都覺得好介意?
我都唔知
Sharp Objects Day
鼻敏感人士表示冇計
一痕就打唔停
今晚返去睇

一定起碼中一個
鼻敏感人士表示冇計
一痕就打唔停

但好多人真係咳到甩肺又唔帶口罩
睇戲坐佢前面真係全場比佢咳哂D口水鼻涕落黎
平時搭車又係 ..所以出親街都隨身帶定幾個口罩
Sharp Objects Day
今晚返去睇

好似係best episode

反而成個場就冇乜細路嘈

我屌埋你果份
佢把聲好正
勁厚重要英國腔
咁又真係好核突
我就拎哂紙巾掩哂口

反而成個場就冇乜細路嘈

我屌埋你果份
佢把聲好正
勁厚重要英國腔

成日覺得佢好似好斯文咁

一定起碼中一個
鼻敏感人士表示冇計
一痕就打唔停

但好多人真係咳到甩肺又唔帶口罩
睇戲坐佢前面真係全場比佢咳哂D口水鼻涕落黎
平時搭車又係 ..所以出親街都隨身帶定幾個口罩
咁又真係好核突
我就拎哂紙巾掩哂口

掩口已經算有公德心
好多人唔掩口咳
得罪講句 咳到仆街有病果班好心咪出黎睇戲,留喺屋企休息啦屌
發覺呢度好似off topic野討論得特別熱烈
講劇既news就冇乜人理
正常
發覺呢度好似off topic野討論得特別熱烈
講劇既news就冇乜人理
正常

點解 唔講劇呢個post仲有咩意義
想討論下D新劇news ...但差唔多獲獲見到都係off topic先有人回
屌有時真係懶得再post野上黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞