美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike

Succession "Fuck Off" Supercut
https://www.youtube.com/watch?v=pJ1a1IpzpLI
呢兩個真係好撚正
v果然係fashion指標
套野吹到好勁
超耐冇入黎 呢排有咩劇好煲
呢度之後Tom
連個頭都似埋
另外套the favourite都好似好正 想睇
suspiria mixed review
succession
better call saul
sharp objects
PREACHER
冇咩留意呢兩套
the favourite應該會係best picture其中一套
望下先
Btw Black panther 睇個勢會提名best picture
解決辦法就係逃避

諗起amy有套戲去同學個 baby shower
去黎比人恥笑,屌唔去咪得

btw 苦肉計 唔係佢老細醒目真係仆街
另外套the favourite都好似好正 想睇
suspiria mixed review
冇咩留意呢兩套
the favourite應該會係best picture其中一套
望下先
Btw Black panther 睇個勢會提名best picture

Lobster導演 olivia colman做mad queen
emma stone同rachel weisz兩個瘋狂爭寵 古裝痴線女人宮廷爭權戲

唔撚係掛 慳啲啦
冇耐性/想睇查案既人唔啱睇sharp objects
我開頭已經估...唔會咁老土..真係佢做架嘛?
睇到finale,我以為自己好醒,
點撚知

果然係gone girl 作者
其實我覺得呢套野重點都唔係查案解謎
character study成份重好多
一路睇落去都冇乜點介意邊個殺人,我想睇佢地呢家人之間點解決多啲

但gone girl真係估唔到之後會咁發展 好峰迴路轉
解決辦法就係逃避

諗起amy有套戲去同學個 baby shower
去黎比人恥笑,屌唔去咪得

btw 苦肉計 唔係佢老細醒目真係仆街

不過佢老細一開始要佢返去採訪都幾玩命 明知佢喺wind gap經歷過痴線野先搞成咁
屌星期一冇劇睇
睇戲囉,依家我得bcs 係追緊
劇荒到Insatiable,alone together呢D劇都睇埋
屌星期一冇劇睇
睇戲囉,依家我得bcs 係追緊
劇荒到Insatiable,alone together呢D劇都睇埋

有咩高質戲介紹
我都有套舊戲lady macbeth未睇 但已經諗唔到有咩戲好睇
要不是有BCS 世界末日架喇!!!!
又唔想開啲普通劇,harlots之前聽聞好似幾好睇,可能開黎睇下咩料
broadchurch我都未睇過 又可能睇下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞