美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咁岩我都睇緊 睇到第7集,暫時唔錯,唔係一般爭家產
睇曬成季 覺得劇情好on9
但最on9嘅係我居然堅持睇到尾...
Animal kingdom 今集

Craig 著老西
人人而家咩美劇source都冇
我個bcs同sharp objects同點追
唔小心被劇透sharp objects書既兇手

平時一路追討論post都好驚比人透
由ep1開始有人估amma身世
一睇佢地個theory我已經信左
有無link?
話事話
得返2集都無咩料到既?
又話s1就完
期待好似BLL 咁一集變神劇

amma 似係關鍵人物

如果有amma做細妹每日生活應該點過
比今集最尾嚇親
果段俾佢嚇咗幾次
一入屋個白衣細路出黎,俾佢嚇一次,跟住入咗房,主角阿媽偷窺佢地果陣,又俾佢嚇一嚇,諗住咁就完,點知個細路又彈出黎
最後睇完呆咗

睇完 比你地嚇到最尾果part特登較細聲啲睇
其實唔算好驚 佢行出黎都幾自然,係佢老母開門裝佢地果下打個突
我以為會係marian行入黎
但唔知點解我覺得今集好好睇 冇乜推進但幾好feel好迷幻
睇佢地兩個hign大左發癲好正,
同埋睇完覺得amma有d慘 雖然係痴線西
呢排好似好靜 係咪因為冇乜野好睇
呢排掛住追動畫同睇Netflix d真人show

求動畫推介
真人show係咪你講過果套dark tourist
都係大路野
我的英雄校園 動畫好熱血
Grand blue,黑社會超能力女兒,後街女孩
呢幾套笑到仆街
工作細胞幾得意

真人show早排睇左套講單銀行劫案+殺人案好好睇
重有d講煮野食同飲酒

套後街女孩就咁睇簡介都已經覺得好笑
工作細胞有D興趣 好似幾hit
睇左一個月先睇哂the Americans 追得最慢既一套劇

睇到最尾好sad 特別Stan呆企之後退開讓路
仲有paige企月台 Philip同Elizabeth個表情
不過係nina死左之後我對所有角色已經無哂感情
睇完又諗 過多廿幾年就會有Facebook Skype之類
到時日日兩地視象call都得 唔使sad喎

諗緊下一套追乜劇 最近有咩推介

finale係sad到仆街 仲有佢地唯有放棄henry又係
nina死果下好震驚 仲係好深刻

Succession

有無link?
話事話
得返2集都無咩料到既?
又話s1就完

amma 似係關鍵人物

日日爆你大穫夜晚再同你講唔好意思我無心架當無事發生過

sis
please don't be mad

過兩日突然發覺自己唔係最受注目果個就喪跑入森林
我都唔小心比人劇透左書個凶手,聽聽下 sharp objects podcast唔小心比人透左,不過我都會睇埋落去

好多人估但太多可能性 可能中左招我都冇乜留意

另外唔關凶手事, 下面possible spoiler, 唔想知唔好睇藍字
但由一開始就好多人估amma係camille個女
我已經信左
終於睇哂Succession
後悔冇早D睇但好彩冇走寶
Kendall my boy

呢幕真係正到 一路睇一路笑撚到震
咁岩我都睇緊 睇到第7集,暫時唔錯,唔係一般爭家產

雖然ep8 / 9 / 10都一樣好睇
但我最鐘意ep6同7
好多角色都好賤格但夠真 又好笑
roman tom仆街得黎但有時又覺得佢幾慘
logan霸氣
呢套Netflix新劇
This controversial high school dramedy (starring Debby Ryan) may be the worst Netflix original series to date.
http://www.metacritic.com/tv/insatiable?ref=hp
睇曬成季 覺得劇情好on9
但最on9嘅係我居然堅持睇到尾...

點解要為左呢套野浪費生命
人人而家咩美劇source都冇
我個bcs同sharp objects同點追

source點解要靠人人? 去rarbg咪得囉
人人最大作用係中字
BBC America Announces Killing Eve To Return In Spring 2019 with Three Cast Additions
http://www.bbcamerica.com/anglophenia/2018/08/killing-eve-returns-spring-2019-with-three-cast-additions
BCS join Netflix睇啦 Sharp Objects 用HBO Go
啱啱睇完the sinner s1 幾正
3套入面我覺得超能力女兒最好笑
工作細胞正呀又可以當睇下教育電視咁
點解會咁估?
呢排好似好靜 係咪因為冇乜野好睇
呢排掛住追動畫同睇Netflix d真人show

求動畫推介
真人show係咪你講過果套dark tourist
都係大路野
我的英雄校園 動畫好熱血
Grand blue,黑社會超能力女兒,後街女孩
呢幾套笑到仆街
工作細胞幾得意

真人show早排睇左套講單銀行劫案+殺人案好好睇
重有d講煮野食同飲酒

套後街女孩就咁睇簡介都已經覺得好笑
工作細胞有D興趣 好似幾hit
3套入面我覺得超能力女兒最好笑
工作細胞正呀又可以當睇下教育電視咁

bookmarked

有無link?
話事話
得返2集都無咩料到既?
又話s1就完

amma 似係關鍵人物

日日爆你大穫夜晚再同你講唔好意思我無心架當無事發生過

sis
please don't be mad

過兩日突然發覺自己唔係最受注目果個就喪跑入森林
我都唔小心比人劇透左書個凶手,聽聽下 sharp objects podcast唔小心比人透左,不過我都會睇埋落去

好多人估但太多可能性 可能中左招我都冇乜留意

另外唔關凶手事, 下面possible spoiler, 唔想知唔好睇藍字
但由一開始就好多人估amma係camille個女
我已經信左
點解會咁估?

因為話佢比人輪完之後有左amma
開頭幾集佢成日比人問有冇仔女/又話佢年紀大到做到人老母
又提過marian死左之後 佢成年冇離開過間屋
樓主有冇睇the affair S4
終於睇晒breaking bad ,黎緊睇乜好
ozark s2 review出咗
好似都唔錯
係indiewire有彈
樓主有冇睇the affair S4

睇完S3棄咗
better call saul
ozark s2 review出咗
好似都唔錯
係indiewire有彈

http://www.metacritic.com/tv/ozark/season-2
正想話咁低分正呀 可以慳返唔洗睇S2
睇完S1都冇動力睇落去

Netflix 都幾多動畫睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞