美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
唔知點解覺得可以一路做落去
Ruby Rose Cast as Batwoman in The CW's Arrowverse

佢d戲好屎

ruby rose
CW
兩件事好襯
戲屎無演技✔️
外觀討好✔️
LGBT✔️

佢拍戲都唔會有作為架啦
拍CW垃圾劇食長糧應該仲開心

呢啲實拍到2046
btw ruby rose真係咁正咩? 對佢冇乜感覺
我覺得幾型
幾有個人魅力
Chok得滯
Ruby Rose Cast as Batwoman in The CW's Arrowverse

佢d戲好屎

ruby rose
CW
兩件事好襯
戲屎無演技✔️
外觀討好✔️
LGBT✔️

佢拍戲都唔會有作為架啦

呢啲實拍到2046
我覺得幾型
幾有個人魅力

估唔到有男覺得佢吸引
以為通常妹妹仔先會鐘意佢
估唔到真係搵佢,之前已經有傳了
一定拍到2046,前兩日CW CEO喺TCA先話播梗嘅DC劇冇打算完,arrow都拍咁多季了
點睇Henry Cavill 有興趣做 Witcher劇 個 Geralt?

我覺得兩個氣質差少少
John wick入面好型
首選一定係mads miklelsen
樣似眼神似年齡似
如果cast到佢做套劇即時10/10滿分

佢d戲好屎

ruby rose
CW
兩件事好襯
戲屎無演技✔️
外觀討好✔️
LGBT✔️

佢拍戲都唔會有作為架啦

呢啲實拍到2046
我覺得幾型
幾有個人魅力

估唔到有男覺得佢吸引
以為通常妹妹仔先會鐘意佢
John wick入面好型

仲好講 又唔打得
john wick幾下已經收佢皮都唔知佢出黎做乜
出黎chok樣
點睇Henry Cavill 有興趣做 Witcher劇 個 Geralt?

我覺得兩個氣質差少少
樣似眼神似年齡似

完全唔識witcher都覺得超人唔似
見d人成日吹奏black sails某條友做
同埋got jaime都多人想佢做
想知d女角邊個做多d
超人太大隻
Jaime個感覺唔夠tough
應該係zach mcgowan

我覺得兩個氣質差少少
樣似眼神似年齡似

完全唔識witcher都覺得超人唔似
見d人成日吹奏black sails某條友做
同埋got jaime都多人想佢做
超人太大隻
Jaime個感覺唔夠tough
應該係zach mcgowan

btw jaime原來已經48 嚇親
black sails果個幾似 就咁睇主角個樣同佢
日經post Villanelle 呢件jacket真心靚
narcos s3
期待
搵Mads miklelsen啦
3定4
我岩岩先開始睇s3
有冇掛住Pablo
Mads係好撚正但會唔會too old
Henry Cavill太靚仔又唔夠老做咩Geralt
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞