美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
大約估到結局會係點去
第九集d clue都幾出

希望有d爆嘅嘢
leftovers係幾好睇
Animal Kingdom s3 finale pope

又要等了
Crazy whitefella thinking
第9隻睇到好
呢個世界真係好多痴線
仲有FX
見啲人講唔知係咪好似仲有大twist未爆
Camille會唔會有危險 返去大戰成家人
幾 好 睇 only???????????

如果似BLL嘅就應該仲有一個twist
其實今集係慢慢透個真相出黎
現實一定有呢d老母存在
依家有d睇bll finale前既心情
好似都有幾多野要交代 唔知夠唔夠時間講
如果好似bll咁爆我驚禮拜一晚睇完訓唔著

睇twitter見到有critic睇左finale
話記住要睇埋credit 有post credits scene
痴到咁真係精神病黎架
我反而想知冇睇過小說既人係點估個結局
大家分享下
覺得唔會咁簡單係佢阿媽殺掛
我估係音響佬,之前有一集特登有個鏡頭show佢隻手俾人咬過,應該有啲嘢
唔係好擔心Camille,反而覺得Amma最後會死,以前同死咗果兩個女仔,又俾阿媽咁落毒
大約估到結局會係點去

希望有d爆嘅嘢
第9隻睇到好
呢個世界真係好多痴線
現實一定有呢d老母存在
痴到咁真係精神病黎架

佢今集迫amma上床訓d對話 好狗
大約估到結局會係點去

希望有d爆嘅嘢
見啲人講唔知係咪好似仲有大twist未爆
Camille會唔會有危險 返去大戰成家人
我反而想知冇睇過小說既人係點估個結局
大家分享下
覺得唔會咁簡單係佢阿媽殺掛
我估係音響佬,之前有一集特登有個鏡頭show佢隻手俾人咬過,應該有啲嘢
唔係好擔心Camille,反而覺得Amma最後會死,以前同死咗果兩個女仔,又俾阿媽咁落毒

覺得音響佬太廢應該唔關事,隻手係佢自己咬自己,好似之前有影過
d人我開始覺得係amma殺, 老母幫手
估amma成魔變終極boss camille救人失敗 再比佢地洗腦收復埋
Fleabag S2 starts filming
Filming is officially underway on the second season of the hit BBC comedy Fleabag from Phoebe Waller Bridge. The original cast will return and will be joined by Sherlock’s Andrew Scott.

黎緊新劇
新劇得Kidding有興趣
N記 The Innocents睇怕都係伏多
Connie Britton & Dylan McDermott Returning For ‘American Horror Story: Apocalypse

即係S1,3差唔多全部出番哂
黎緊新劇
新劇得Kidding有興趣
N記 The Innocents睇怕都係伏多

kidding
innocents應該都係介乎伏 / 普普通通果類
另外套jack ryan見到好多鬼佬期待 但又唔係太高分
睇個故仔都幾大路 冇興趣睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞