美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
佢搞笑功力同個身形成正比
愈肥就愈好笑
呢排一日都睇唔到一集劇集
Sharp objects 都淨係睇得一集
而家先知有Emma stones做
雖然冇睇leftover 但都覺得唔會太伏
呢排唔知點解冇通知彈出 搞到冇乜上水回post
同埋有時都冇乜時間睇劇 搞到上水更耐
冇時間睇劇唔出奇呀
我意思想講呢排幾多新劇新聞都幾爆下 但估唔到竟然冇乜反應
呢套除左班底勁 班配角都會熟口熟面
有ex machina做robot果個日本妹,仲有americans個kimmy
又係true detective s1個導演拍哂全套

有時間可以睇埋leftovers 好正好正
c字頭又推我入坑
Shameless US 睇左3集,幾好睇
但係集集都露JER露LIN扑野
屋企有人時真係唔好意思睇
咁奇怪 係咪setting度熄左
呢排冇乜野睇
但8月9月開始打後好似好多野睇 幾多重頭劇
Better call Saul
返工時間好悶
D新劇睇完新聞要等到天荒地老
好想睇HBO套watchmen
呢個坑一定要入
三個season又好似幾快完 遲下有時間開下先
而家American s4咋
試過想睇呢套
但發覺太多季搞到冇睇到

啱啱望下個schedule下半年真係幾恐怖 幾多野睇
都有一堆新劇係今年有得睇 頭兩頁都有幾套
呢排好多套都有trailer
睇新聞watchmen早兩日話hbo班老細黎緊幾個禮拜內會睇第1集
我都想洗哂d記憶由頭睇多次leftovers
americans s4都好好睇

我去睇sharp objects先
黎緊season 9 好似係最後

其實頭幾個season佢顛得黎係有message, 之後就開始重複, 不過都幾好笑
有無人睇緊the affair?

我覺得幾正, 演員acting同對白都好出色

https://www.youtube.com/watch?v=iQ9a9g6LVuI
好掛住OA同Homer 估唔到plan 5 seasons
估唔到Cindy Holland 勁撐Brit同Zaj
不過佢套套劇都話好proud好感動
但又狠狠腰斬一大堆劇
有預感套watchmen會好神
有冇人有睇netflix 印度劇 sacred games
啱啱睇左第一集 好撚好睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞