美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好撚想睇啊!
BCS 最後kim望住jimmy個眼神
最後howard confession個幕真係正,howard唔知係jimmy係chuck個insurance到做手腳,jimmy見到佢blame自己即刻暗爽

Kidding Official Trailer | Jim Carrey SHOWTIME Series
https://www.youtube.com/watch?v=jS6Gt76e_NA
好撚想睇啊!

好似會幾sad
BCS 最後kim望住jimmy個眼神

咁快睇完
冇時間重睇S3 頭先去wiki睇返早幾集summary算
lunch睇
成個女巫咁
有冇人有睇WHO IS AMERICA
波叔真係痴撚線 撚到有個美國議員要辭職
My turn
屌 點解等左咁耐 BCS S4得一集
BCS唔係netflix劇來架...
可能有D人真係傻....
Thx for reminding
Ruby Rose Cast as Batwoman in The CW's Arrowverse

睇啦
冇伏
佢d戲好屎
呢排見到勁多人吹奏succession話好好睇
連critic都話之前比低分係錯
即刻仆返去開黎睇下先
開頭幾集係有啲悶,但睇到差唔多中間就想快啲有下一集睇
暫時最鍾意第8,9集,今晚睇埋season finale
開頭播果陣review又低分冇乜好評
以為套野冇乜希望所以冇開黎睇
但近呢半個月成日見到有人呼籲啲人返去睇話好正
估唔到一季內咁大轉變 即刻有興趣開黎睇下咩料先
有劇透

睇完個結局真係屌一聲
雖然明知個結局一定要係咁先有得繼續拍落去
但自己好期待成功反枱

屌一聲即係好唔好睇
見好多人都讚個finale
睇啦
冇伏

會睇呀
睇到ep2中間 想快d一次過睇埋落去
黎緊唔追oitnb住,睇左呢套先
Ruby Rose Cast as Batwoman in The CW's Arrowverse

佢d戲好屎

ruby rose
CW
兩件事好襯
American Horror Story: Apocalypse to bring back key Coven actresses
Taissa Farmiga, Gabourey Sidibe, Lily Rabe, Frances Conroy, and Stevie Nicks will return to FX series

Taissa Lily
係好撚屎
不過佢係類似Jason momoa呢d
演技已經唔太重要因爲個人太有個性
戲屎無演技✔️
外觀討好✔️
LGBT✔️

佢d戲好屎

ruby rose
CW
兩件事好襯
戲屎無演技✔️
外觀討好✔️
LGBT✔️

佢拍戲都唔會有作為架啦
拍CW垃圾劇食長糧應該仲開心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞