美劇集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
今日終於的起心肝開左American最後一集睇
Stan念舊情個下sad到
最後係估唔到Paige都係打算留低

而家Down緊 Leftover,解下劇荒
Jack Ryan
無乜,我都係睇恐怖片多
人地話爛我都睇, 唔洗點用腦
另外套the favourite都好似好正 想睇
suspiria mixed review
冇咩留意呢兩套
the favourite應該會係best picture其中一套
望下先
Btw Black panther 睇個勢會提名best picture

Lobster導演 olivia colman做mad queen
emma stone同rachel weisz兩個瘋狂爭寵 古裝痴線女人宮廷爭權戲

唔撚係掛 慳啲啦
Team Rachel

喺reddit試過唔止一次見到有人share過話佢真人好似幾衰 西西地
雖然唔知真定假 但依家每次見到佢都會諗起
屌星期一冇劇睇
睇戲囉,依家我得bcs 係追緊
劇荒到Insatiable,alone together呢D劇都睇埋

有咩高質戲介紹
我都有套舊戲lady macbeth未睇 但已經諗唔到有咩戲好睇
要不是有BCS 世界末日架喇!!!!
又唔想開啲普通劇,harlots之前聽聞好似幾好睇,可能開黎睇下咩料
broadchurch我都未睇過 又可能睇下
Broadchurch 如果你係Tennant fans都睇得下既

唔係掛
唔係佢fans
想睇劇情咋wor

神枱級finale
好幸福 有得睇leftovers
有啲劇係好睇到明明自己已經睇咗但見人第一次開始睇都會覺得有d葡萄
呢套係其中一套
all aboard今集BCS hype train 吹奏咗成個禮拜
屌星期一冇劇睇
Jack Ryan

見到睇哂果班人d comment唔係幾開胃

套野吹到好勁
另外套the favourite都好似好正 想睇
suspiria mixed review
Suspiria係戲?

horror film
2018 remake
屌星期一冇劇睇
劇荒到Insatiable,alone together呢D劇都睇埋

有咩高質戲介紹
我都有套舊戲lady macbeth未睇 但已經諗唔到有咩戲好睇
又唔想開啲普通劇,harlots之前聽聞好似幾好睇,可能開黎睇下咩料
無乜,我都係睇恐怖片多

恐怖片同好
睇緊Anne同GLOW
前者畫面好靚,女主角一時好煩膠一時又好得人鍾意 唔靚但有演技
GLOW就冇咩深度,但人物寫得好,睇得幾開心 Alison Brie 有機贏喜劇女主角
The nun就上畫
睇緊Anne同GLOW
前者畫面好靚,女主角一時好煩膠一時又好得人鍾意 唔靚但有演技
GLOW就冇咩深度,但人物寫得好,睇得幾開心 Alison Brie 有機贏喜劇女主角

Anne係咪兒童向溫情路線?
見幾高分 試過睇glow s1 但唔知點解睇睇下冇乜心機睇落去
屌星期一冇劇睇

有咩高質戲介紹
無乜,我都係睇恐怖片多

恐怖片同好
The nun就上畫

jump scare
Taissa bb
Finale最後真係神級
E同P嘅對白都好sad

啱啱睇緊ep1咋 但三個season好快睇哂

神枱級finale
好幸福 有得睇leftovers
有啲劇係好睇到明明自己已經睇咗但見人第一次開始睇都會覺得有d葡萄
呢套係其中一套
Finale最後真係神級
E同P嘅對白都好sad

啱啱睇緊ep1咋 但三個season好快睇哂

we'll get used to it
神級到明明冇人死但個finale都可以慘情到咁 冇人開心
某程度所有人內心都死哂

leftovers s1頭兩集會難頂啲 ep3開始好睇
返工返到唔知今日星期幾 好彩有BCS睇咋今晚
反而啱啱睇完第一集
覺得三條支線都開得幾好,但好多名要記
希望遲d Disney play可以成套上架睇番哂

Henry Cavill to Star in ‘Witcher’ Series at Netflix
https://variety.com/2018/tv/news/henry-cavill-the-witcher-netflix-series-1202925521/
今集BCS好睇到呢
Finally
果陣睇頭兩集覺得套野冇乜方向/目的
但EP3睇到wow一聲之後開始改觀
慢慢睇落去就認得d人 呢套唔算好多人/太難認
講緊leftovers定americans?
leftovers hbo架喎 disney冇得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞