新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike

小圈子黎講正評係咪算多同穩定

做乜鳩
今次8頁已經110正皮
越黎越多越快

因為好多人留email,假設10個留email人士有3個會正皮,咁增長都幾快,每日都有幾多人留email呀

話唔定達哥都留左email
不過我地唔知咁解

小圈子黎講正評係咪算多同穩定

做乜鳩
今次8頁已經110正皮
越黎越多越快

因為好多人留email,假設10個留email人士有3個會正皮,咁增長都幾快,每日都有幾多人留email呀

不過我地唔知咁解

達哥留左EMAIL都唔會認

LH d對白好似紅酒咁 要慢慢品嚐

接受現實社會既醜陋
編劇其賁幾到位
當然堺叔同gakki都好大功勞
我覺得呢套開始gakki先放開咁演戲

多得堺叔

不過我地唔知咁解

達仔係首席痴線佬

不過我地唔知咁解

達仔係首席痴線佬

佢實唔敢回應啦
換完正版window可能依家煲緊結衣啦

達仔係首席痴線佬

佢實唔敢回應啦
換完正版window可能依家煲緊結衣啦

終於追到post, 好多痴線佬

利申: 痴線佬

睇到第一季第七集
第一次俾佢感動到

我睇完父女都係睇LH 睇完個人好舒服

雅人叔好正,搞到我想睇半澤直美

agger, 對我而言LH實在太貼地,搞笑誇張背後亦可以有潛藏哲理或心理學等元素供考究
不過每個人依然可以選擇去睇自己希望睇到既部份

S1尤其推崇第四集,直頭就係身邊發生既事

我覺得第二季係正啲,雖然啲cases比第一季係差少少
但係呢季可以睇到兩個主角嘅成長同轉變
特別係結衣嗰個角色, 見到佢由空談理想嘅律師
變到實力兼備真係好令人感動
特別係最後兩集,佢終於明白作為一個律師
真相係點根本唔重要,最重要嘅係令個法官相信你嘅"真相"

利申:已中毒太深

扮雅人叔玩頭髮果到

黛搞領養個part同黛話要做一個新既真相
真係超級震撼

二刷緊高清
星空巴
麻煩你加埋我入google drive
gakirat0123@gmail.com

收到email啦,多謝巴打

我覺得第二季係正啲,雖然啲cases比第一季係差少少
但係呢季可以睇到兩個主角嘅成長同轉變
特別係結衣嗰個角色, 見到佢由空談理想嘅律師
變到實力兼備真係好令人感動
特別係最後兩集,佢終於明白作為一個律師
真相係點根本唔重要,最重要嘅係令個法官相信你嘅"真相"

利申:已中毒太深

扮雅人叔玩頭髮果到

真係超級震撼

二刷緊高清

我都覺得第二季好睇啲,第一集開頭雅人叔唱個首歌依家仲印象深刻 同有小雪條線集集都有推到劇情 gakki第二季表現都好啲

扮雅人叔玩頭髮果到

真係超級震撼

二刷緊高清

我都覺得第二季好睇啲,第一集開頭雅人叔唱個首歌依家仲印象深刻 同有小雪條線集集都有推到劇情 gakki第二季表現都好啲

我真係好想睇到legal high第三季
個結局應該就係黛打贏古美門
希望堺叔肯拍埋佢

真係超級震撼

二刷緊高清

希望堺叔肯拍埋佢

開頭睇逃恥中毒 但睇睇下lh 中得仲深
咩都唔洗淨係出lh3 ok
如果古澤良太寫到好劇本,我相信堺叔會接

希望堺叔肯拍埋佢

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人
達哥有上高登果個post 呢到唔清楚
新垣結衣:「不順心的時候,要想著那些等著的、相信我的人,不能視而不見。重新振作起來吧,一步一步的,重新振作起來吧,慢慢來。」

我聽晒你講

希望今日結衣bb祝福我考車成功

希望堺叔肯拍埋佢

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??
慢慢儲番結衣BB啲CD

希望堺叔肯拍埋佢

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

係囉
有無巴打熟日本娛樂圈
講下個局勢
慢慢儲番結衣BB啲CD

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

我都係近兩年先追多少少,唔胎準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

我都係近兩年先追多少少,唔太準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

係囉
有無巴打熟日本娛樂圈
講下個局勢

去影視台問下,應該好多人答
推po 咁撚快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞