新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
星空巴 求加入坑

escapeshamebutuseful@gmail.com
重口

成件事超唔現實, 高中一年級4月入學, 7月暑假唔見手機識左MK仔
9月再開學見面叫一齊左, 跟手啪埋, 然後o係2個月內俾人強姦, 再俾MK仔拯救左再中出, 跟住12月發現有o左再到流產, 3個月內發生到咁多事已經係cls, 跟住第2年3月俾個MK仔飛
即係半年內全部對個女仔傷害最深o既野都出現晒, 半年內俾人破處, 強姦, 中出, 有左, 再流產, 然後俾人飛
我實在理解唔到個女仔點解仲可以咁堅強

劇透…

呢度只係故事o既前半o者, 後半唔講啦, 成個故事好老土
淨係睇結衣就夠, 劇情真係

任何傷害結衣既影視劇集都唔會睇
睇左一陣戀空 又咁快啪 又咁老強 屌

成件事超唔現實, 高中一年級4月入學, 7月暑假唔見手機識左MK仔
9月再開學見面叫一齊左, 跟手啪埋, 然後o係2個月內俾人強姦, 再俾MK仔拯救左再中出, 跟住12月發現有o左再到流產, 3個月內發生到咁多事已經係cls, 跟住第2年3月俾個MK仔飛
即係半年內全部對個女仔傷害最深o既野都出現晒, 半年內俾人破處, 強姦, 中出, 有左, 再流產, 然後俾人飛

5分鐘15個正皮

唔知長期mon post既有幾多人
依家keep到新post有~100正皮

新人留名
咩料 咁快爆左
如果閒人巴啲圖 係繁體字就好

睇左一陣戀空 又咁快啪 又咁老強 屌

唔想再睇了

一路睇一路心諗「傻的嗎」
完全唔覺得感動
我估係鍾意睇d港女語錄嘅先感動倒
個男主角角色MK到...

不過據講係「真人真事」喎
枱歷同掛歷有冇實物既圖睇 諗緊要邊樣
留名

唔想再睇了

完全唔覺得感動

後面劇情老土到真係全自動透劇
唔明點解中學果d女會話好睇
明天又要上班了

唔想再睇了

完全唔覺得感動

會去睇日劇都好呀
宜家中學D女唔會睇呢D啦,去哂睇泡菜仔
新post 留名
新post 留名

唔想再睇了

完全唔覺得感動

會去睇日劇都好呀
宜家中學D女唔會睇呢D啦,去哂睇泡菜仔

泡菜啲劇膠到
今日睇左再一次說愛你
前面劇情暴走唔知做咩 靠睇結衣先頂得順
但最後結果唔錯 好感動
星空巴

可唔可以加埋我入Google drive?

Lyviuz@gmail.com

收到啦!唔該晒星空巴
入到Google drive好似入左寶山一樣
星空巴多年心血真係好犀利

請我飲油

星空巴打我剛剛也收到你的drive link,
謝謝!!
但我唔知俾酒

星空巴打,請加我入google drive,一陣過隔離登賜油俾你,謝謝,chickhon@gmail.com

隔離登油已賜, 謝謝星空巴
新post留名
睇完花水木
成套戲都好平淡
不過有得睇兩個鐘結衣好滿足
結衣bb攬住我仲未肯瞓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞