新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
睇完 再會吧 青春小鳥
結衣既老師形像真係好正
好襯佢

老師LOOK好正
不過演技冇咩突破
成套戲只係苦瓜乾咁既口面
同CODE BLUE 山P一樣

好想買哂佢廣告既產品
雪肌精係咪一個系列既護膚品?

係啊,有Bb cream 又眼霜又剩

個COUNTER有冇結衣個樣架

Sheraton sogo 有 但個櫃位好細

我仲以為有盒野叫 雪肌精
原來一系統產品

原來一系統產品

海運都有kose 但唔敢肯定有冇結衣張poster
雖然雅人叔係幾好戲但唔知點解好憎佢 可能因為傳過結衣鐘意佢

佢真人應該只係個中意飲酒同好唔顯眼的大叔

岩岩睇完第一季lh諗住睇埋特典,睇左陣頂唔順就冇睇

睇大叔同結衣去大學做talk ,講野幾有深度 搞到winwin 同gakki似小學雞咁
雪肌精主打美白
其實唔多啱男仔用

唔睇post頭我都幫你唔到

好心痛 巴打們組織得咁辛苦但冇人睇頭版

無人睇是常識

通常d人都喺追po多過睇頭po,
鬼叫你地推得快咩

呢幾個post 我已經推慢左

要諗下點先令新手有效地爬左頭post先睇內文
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打我想問google form填個個account name係咪填翻連登user名就得

Yes
其實係方便啲我認到人
團購巴打係咪度

我係嗰到同你傾

巴打我想問google form填個個account name係咪填翻連登user名就得

Yes
其實係方便啲我認到人

google form已填麻煩哂巴打

唔睇post頭我都幫你唔到

好心痛 巴打們組織得咁辛苦但冇人睇頭版

無人睇是常識

通常d人都喺追po多過睇頭po,
鬼叫你地推得快咩

呢幾個post 我已經推慢左

要諗下點先令新手有效地爬左頭post先睇內文

啱呀
因為樹多巴接受之後
呢邊嗰頭post已經有齊基本資訊咁制
收工買十六茶飲先
團購巴打係咪度

我係嗰到同你傾

Yes
其實係方便啲我認到人

我好似填左bank account name
test

想追返前post請善用搜尋功能"新垣結衣 (X)"

2樓新劇資訊,3樓綜藝/宣傳
4樓新手入門攻略、常見問題
長都要睇 爬晒先好黎問野

雪肌精主打美白
其實唔多啱男仔用

變到同結衣一樣咁白
test

你整埋幾樓有咩已經勁好

Gakki post嘅巴打都好友善

比著其他post一定會俾人屌話自己google盛
test

你整埋幾樓有咩已經勁好

有gakki教主 世人都變善良

原來一系統產品

D女人野唔係咁簡單架
Win win love and peace

原來一系統產品

D女人野唔係咁簡單架

有洗臉既野但好似for女仔用多d
我都係買返biotherm men 既產品
Win win love and peace

王子
test

你整埋幾樓有咩已經勁好

有gakki教主 世人都變善良

丁都戒埋真係cls
團購巴打係咪度

我係嗰到同你傾

Yes
其實係方便啲我認到人

我填左唔係呢個名
搵唔番條LINK,比多次得唔得
我聽日飛,要點比錢你,你幾時先團購?

Sosad

https://goo.gl/forms/jadNQnsXskhUR8hh2

今晩一截我就會計計嗰價
經張form嗰到send個價比join嘅巴打
大家去馬就收錢落單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞