新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
十六茶 真係好好飲

每次食完肥膩嘢、大魚大肉之後都要隊返杯,消滯解膩
十六茶 真係好好飲

依家次次經過一田都忍唔住入去買支
頁首推介個度 將code blue 放番去必睇啦
根本好睇 仲有gakki 呢套係超靚

未睇無執過
都係之前有位巴打post出黎
最好有多d人意見,再執下d位
啱啱開始睇Lh 感覺上好睇過逃恥

都唔同 lh 肯定冇咁多人中毒

逃恥係最毒的

好睇同毒性高係唔同
lh係好睇,但唔會一睇就上左癮想瘋狂睇gakki
十六茶 真係好好飲

Aeon 2L 賣24蚊
十六茶 真係好好飲

7仔有冇

Btw 佢代言個公仔麵我搵唔到 有冇巴打知邊到有

隔離登啲巴打話唔好食
btw,一田冇咩

我覺得gakki最靚係smile同code blue嗰段時間

我覺得gakki最靚係smile同code blue嗰段時間

我諗唔到咩時候係唔靚

隔離登啲巴打話唔好食
btw,一田冇咩

今日行過moko 唔多覺眼
啱啱開始睇Lh 感覺上好睇過逃恥

都唔同 lh 肯定冇咁多人中毒

逃恥係最毒的

好睇同毒性高係唔同
lh係好睇,但唔會一睇就上左癮想瘋狂睇gakki

LH係睇gakki啲演技俾堺叔帶到另一層次
同埋黛真知子個定位真係好可愛

逃恥係令我地好易代入阿源既角色
超高毒性

我諗唔到咩時候係唔靚

agger
套套都各有味道
btw 真係有意見集合多幾個人睇下個推介點執好
月曆係咪搞得成?
麻煩ADD我入DRIVE, THANK YOU

tokyostreet123@gmail.com

感謝
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打可唔可以post多次email我入左google form的

我個contact email張form入面有呀
我見到你reply左form
有嘢想改?

落單唔使email搵我呀

係咪巴打搞團購枱歷
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezHPERfoGVJFSrnIUrsADTIHT-TsguAsx5VFSE6nQgTqrZoA/viewform
岩岩留左名

smile真係好靚 動作好可愛
但係故事太慘 唔係有gakki真係會頂唔順
放棄追前面啲post

每次都係最尾兩頁開始睇 反正大部份都係痴線佬

我諗唔到咩時候係唔靚

agger
套套都各有味道

最可愛應該係真知子
果種可愛完全唔作狀

我諗唔到咩時候係唔靚

agger
套套都各有味道

最可愛應該係真知子
果種可愛完全唔作狀

係好可愛 可愛到我成日都唔記得佢係個律師黎
https://youtu.be/xJj3YmVtANg
老婆畫畫好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞