新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打可唔可以post多次email我入左google form的

我個contact email張form入面有呀
我見到你reply左form
有嘢想改?

落單唔使email搵我呀

係咪巴打搞團購枱歷
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezHPERfoGVJFSrnIUrsADTIHT-TsguAsx5VFSE6nQgTqrZoA/viewform
岩岩留左名

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

有嘢想改?

係咪巴打搞團購枱歷
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSezHPERfoGVJFSrnIUrsADTIHT-TsguAsx5VFSE6nQgTqrZoA/viewform
岩岩留左名

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

你見兩三日爆一個post 都知咩事
lm
留名

有嘢想改?

係咪巴打搞團購枱歷
岩岩留左名

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

堆post都係出力啫
但而家企地係出錢又出力

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

堆post都係出力啫
但而家企地係出錢又出力

如果要去官網訂嘅 要預返佢送貨都要一段時間
利申第一輪團購嘅
幫手訂嘅巴打話官方話出貨要一排
頁首推介個度 將code blue 放番去必睇啦
根本好睇 仲有gakki 呢套係超靚

未睇無執過
都係之前有位巴打post出黎
最好有多d人意見,再執下d位

Code blue 雖然唔係gakki主演
但係我都覺得係認識gakki既一個階段
佢自己都話係第一次做兩季同一角色
睇到佢既成長
樣更加唔駛講 邊有醫生係咁正
https://youtu.be/xJj3YmVtANg
老婆畫畫好靚

係塗鴉唔係畫畫(好似係

堆post都係出力啫
但而家企地係出錢又出力

利申第一輪團購嘅

正如我之前咁講 中得毒既都一定番咁尚下閱歷
出力又出錢好正常 反正都係百幾蚊
可以成日睇到結衣 真係好抵
啱啱開始睇Lh 感覺上好睇過逃恥

我loop左好多之lh

每次食完肥膩嘢、大魚大肉之後都要隊返杯,消滯解膩

依家次次經過一田都忍唔住入去買支

Aeon 2L 賣24蚊

一田都係

我loop左好多之lh

黛真係cute到痴線
德松醬油
扮鬼臉
根本每集都經典

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

堆post都係出力啫
但而家企地係出錢又出力

利申第一輪團購嘅

一日store話而家落單一月中下旬先出貨sosad

係呀
橫掂自己都要買
整開不如預埋大家

不過估唔到有咁多痴線佬

堆post都係出力啫
但而家企地係出錢又出力

利申第一輪團購嘅

一日store話而家落單一月中下旬先出貨sosad

等收EMAIL
團購嘅巴打
我已經截左單

轉頭會base on而家join嘅人數
計價send email俾你地confirm

我loop左好多之lh

黛真係cute到痴線
德松醬油
扮鬼臉
根本每集都經典

點解結衣可以咁可愛
LH真係完美演繹左可愛是無敵呢句野
無論結衣係套戲做鬼臉 化醜妝
我都覺得好可愛

我loop左好多之lh

黛真係cute到痴線
德松醬油
扮鬼臉
根本每集都經典

點解結衣可以咁可愛
LH真係完美演繹左可愛是無敵呢句野
無論結衣係套戲做鬼臉 化醜妝
我都覺得好可愛

cute爆
官方網頁版可以登入
有得預覽唔洗再用na.cx果個
原來有個圖片模式
可以直接睇晒個post d圖
睇完今日子
仲空虛過逃恥
團購嘅巴打
我已經截左單

轉頭會base on而家join嘅人數
計價send email俾你地confirm

唔該哂 巴打
等收e mail
睇完今日子
仲空虛過逃恥

佢每次重置記憶我都好空虛
睇完今日子
仲空虛過逃恥

佢每次重置記憶我都好空虛

最後一集,今日子喊個度真係不得了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞