新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
逃恥VOL2 HIRES MORA都出佐

不過荷包已乾無得SHARE

http://mora.jp/package/43000042/NL-1362high/

星空巴google drive 都upload左

drive vol1係mora flac 24bit
vol2係itunes m4a

我都知,頂住當先啦
睇完花水木
佢喊我又跟住喊 佢心痛我又跟住心痛
結衣毒已中
邊度可以搵到逃恥既1080種

只有HDTV既720P,個DRIVE有

要FULLHD起碼要到3月出BD之後

衣國有1080i,想down可以去衣國,不過我唔會up個檔size大,畫質又未到1080p

借問句
我有註冊衣國
但係去字幕組到唔比入
點解會咁
電腦wallpaper 一換左gakki個人即刻精神左
仲健康左

5個wallpaper 都係gakki

衣著 今日子=逃恥>LH

比咩先
幾套劇都唔同賣點

LH 黛係幼稚園生 女子力係0

S1仙羽扮主播果段好正

呢段真係

LH 黛係幼稚園生 女子力係0

S1仙羽扮主播果段好正

呢段真係

好過之前菇頭
屌忍唔住走左去重睇lh
屌忍唔住走左去重睇lh

各位團購嘅巴打
暫時覆左confirm嘅巴打我已經計晒

我淨係覆左有額外問題嘅巴打
無特別嘢問嘅巴打我都無覆 費事煩你地

今晩十二點final confirmation會dead
麻煩未覆但有興趣嘅巴打盡快覆

今晩會再send有payment info嘅email俾各位final confirm左嘅巴打

麻煩晒
In Gakki we love and Trust
各位團購嘅巴打
暫時覆左confirm嘅巴打我已經計晒

我淨係覆左有額外問題嘅巴打
無特別嘢問嘅巴打我都無覆 費事煩你地

今晩十二點final confirmation會dead
麻煩未覆但有興趣嘅巴打盡快覆

今晩會再send有payment info嘅email俾各位final confirm左嘅巴打

麻煩晒
In Gakki we love and Trust

買咩
屌忍唔住走左去重睇lh

前兩日重睇完一次LH
一路一集集睇, 一路順住睇埋making
呢邊d人真係唔同高登果邊

呢邊啲教徒痴線架

有咩唔同?好耐無上隔離,上次上係pm 同賜酒俾星空巴

呢邊啲教徒痴線架

有咩唔同 由有lihkg之後都無上過高登了

呢邊啲教徒痴線架

同上

一見到bb個名就即刻買左

香港有得賣?
入面有結衣card?

呢邊啲教徒痴線架

同上

專登走過去睇
隔離登d痴線佬好似痴線d

呢邊啲教徒痴線架

同上

專登走過去睇
隔離登d痴線佬好似痴線d

我見個邊十連成功
依邊得唔得

同上

冇上高登好撚耐
特登過去睇睇
果邊個post 10日都未爆
呢邊

同上

冇上高登好撚耐
特登過去睇睇
呢邊

有閒人就一日一post

同上

冇上高登好撚耐
特登過去睇睇
呢邊

有閒人就一日一post

今晚又要開POST 啦

唔想番學啊
好想煲劇

只有HDTV既720P,個DRIVE有

要FULLHD起碼要到3月出BD之後

衣國有1080i,想down可以去衣國,不過我唔會up個檔size大,畫質又未到1080p

借問句
我有註冊衣國
但係去字幕組到唔比入
點解會咁

新人區報到先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞