新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike

空飛=今日子>>>>>>逃恥

睇今日子唔睇佢賣萌睇咩
今日子=逃恥>=空飛

今日子佢個look正d 傻居居咁可愛d
逃恥 legal high果d著衫好娘

反而覺得逃恥先著得好睇
D衫著得可愛得黎又跟得上潮流

明明師奶衫
gakki真係乜都carry到

反而覺得逃恥先著得好睇

明明師奶衫

有氣質著咩都好睇

反而覺得逃恥先著得好睇

明明師奶衫

咩人靠衣裝係呃人
呢邊d人真係唔同高登果邊

幾好
定位無重疊
枱曆收到email 但已經覆唔切 我啱啱四點先起身

唔係今晚12點咩?

係lor唔係今晚先dead咩
我email左巴打d問題都未覆我

反而覺得逃恥先著得好睇

明明師奶衫

咩人靠衣裝係呃人

呢件真係似女人街買
但結衣著就唔同
呢邊d人真係唔同高登果邊

呢邊啲教徒痴線架

返工一陣無追po又推左幾頁
各位團購嘅巴絲
所有confirmation email已經send左

Gakki醬! 巴打
同另一位電話59xx xxxx嘅唔知巴定絲
你兩位應該係收唔到嘅

可能嗰mail address有啲問題
send唔到俾你地

麻煩你兩位直接用form嗰email搵我
都麻煩你地係搵我嗰email到講講你地留!係form個電話ver翻係你兩個
我再同你地confirm

搞團購辛苦晒

橫掂自己都要買

不過真係幾多嘢搞
好彩近排得閒

俾信和啲人劏不如自己搞掂
我地無嘢多人多

辛苦晒
已覆

我係59xxxxxx但唔知係咪我

想問團購嗰邊點
係咪之前填咗form就得

巴打
好似就係你
Send唔到email俾你

反而覺得逃恥先著得好睇

明明師奶衫

咩人靠衣裝係呃人

真係your face your fate
各位團購嘅巴絲
所有confirmation email已經send左

Gakki醬! 巴打
同另一位電話59xx xxxx嘅唔知巴定絲
你兩位應該係收唔到嘅

可能嗰mail address有啲問題
send唔到俾你地

麻煩你兩位直接用form嗰email搵我
都麻煩你地係搵我嗰email到講講你地留!係form個電話ver翻係你兩個
我再同你地confirm

搞團購辛苦晒

橫掂自己都要買

不過真係幾多嘢搞
好彩近排得閒

俾信和啲人劏不如自己搞掂
我地無嘢多人多

辛苦晒
已覆

我係59xxxxxx但唔知係咪我

巴打如果尋晚三點收到email就唔係你啦
辛苦哂啦四眼雞巴打
枱曆收到email 但已經覆唔切 我啱啱四點先起身

唔係今晚12點咩?

今晩十二點fonal confirmation dead

Sorry
太多人而家覆sosad
有192個痴線佬..

仲要持續增加中

唔知呢個post可唔可以衝過200正皮

應該衡到既

已過

有200位教徒mon post
結衣毒已中
邊度可以搵到逃恥既1080種

應該衡到既

已過

有200位教徒mon post

過200啦

唔係今晚12點咩?

今晩十二點fonal confirmation dead

Sorry
太多人而家覆sosad

唔該巴打
請問你會寄普通平郵定順豐果d?
Thx
結衣毒性好強

已經毒左我超過 1個月 都仲係咁既壯態 幾時先散

我開始散,但都仲係好強,日日夜夜都掛住佢

失落感強個陣真係咩都唔想做

淨係想google下gakki周圍禁下
睇下關於佢既資訊
乜野時間會沖淡一切都係呃人
逃恥VOL2 HIRES MORA都出佐

不過荷包已乾無得SHARE

http://mora.jp/package/43000042/NL-1362high/

星空巴google drive 都upload左
無上三日推到post10

結衣我返嚟啦
逃恥VOL2 HIRES MORA都出佐

不過荷包已乾無得SHARE

http://mora.jp/package/43000042/NL-1362high/

星空巴google drive 都upload左

結衣毒已中
邊度可以搵到逃恥既1080種

只有HDTV既720P,個DRIVE有

要FULLHD起碼要到3月出BD之後

衣國有1080i,想down可以去衣國,不過我唔會up個檔size大,畫質又未到1080p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞