新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
新手留名
Google drive request左
求星空巴add我
welton3356@gmail.com

麻煩星空巴add 埋我呀
lihkgalalal@gmail.com
唔該哂

同求 麻煩巴打
photongxii@gmail.com
感謝星空巴
已收到e-mail

唔睇post頭我都幫你唔到

好心痛 巴打們組織得咁辛苦但冇人睇頭版

無人睇是常識

通常d人都喺追po多過睇頭po,
鬼叫你地推得快咩

呢幾個post 我已經推慢左
雖然雅人叔係幾好戲但唔知點解好憎佢 可能因為傳過結衣鐘意佢
有冇巴打知雪肌精幾錢盒 想買盒玩下
有冇人有結衣bb LH2 ng片 之前睇過一次但唔記得左條link

佢真人應該只係個中意飲酒同好唔顯眼的大叔

唔敢去counter買

唔敢去counter買

好想買哂佢廣告既產品
雪肌精係咪一個系列既護膚品?

睇劇情的話第一季好d
睇結衣演出的話第二季好d

睇到第一季第七集
第一次俾佢感動到

我睇完父女都係睇LH 睇完個人好舒服

雅人叔好正,搞到我想睇半澤直美

Sorry我Google佐,RIP

唔敢去counter買

好想買哂佢廣告既產品
雪肌精係咪一個系列既護膚品?

係啊,有Bb cream 又眼霜又剩
有冇人有結衣bb LH2 ng片 之前睇過一次但唔記得左條link

https://www.youtube.com/watch?v=AzAqCNk74nk
NG集

佢真人應該只係個中意飲酒同好唔顯眼的大叔

岩岩睇完第一季lh諗住睇埋特典,睇左陣頂唔順就冇睇
[quote]有冇人有結衣bb LH2 ng片 之前睇過一次但唔記得左條link

https://www.youtube.com/watch?v=AzAqCNk74nk
NG集

堺叔都好花心,我諗做得藝能界都好多誘惑,尤其日本男尊女卑(人工差一半)
再睇翻野木亞紀子編比gakki嘅劇(飛空,今日子,逃恥)都係想講女性平權、女性獨立等等,想講女性抬頭(風氣),我諗依個係高收視嘅原因
睇完 再會吧 青春小鳥
結衣既老師形像真係好正
好襯佢

NG集

團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打我想問google form填個個account name係咪填翻連登user名就得

日本WIKI冇寫佢RIP左喎

好似係流料,應該未死

改下個wiki就信
又唔見你地信那個先生

臥龍先生

日本WIKI冇寫佢RIP左喎

好似係流料,應該未死

改下個wiki就信
又唔見你地信那個先生

臥龍先生

個日我已經開聲講過
睇完 再會吧 青春小鳥
結衣既老師形像真係好正
好襯佢

呢套幾勵志, 結衣cool cool地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞