新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike

so pure so true

眾星拱照Gakki

咩公仔嚟?

我都想一齊浸
痴線佬拱照Gakki

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??

我都係近兩年先追多少少,唔胎準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

好似係因為富士電視台有一段時間播好多泡菜節目,畀人批評崇韓,仲有人遊行到電視台抗議,自此以後富士劇集收視就一落千丈,明明之前有好多年都出到收視冠軍,可謂千年道行一朝喪

有錯勿屌
我係咪病情好嚴重?我竟然去睇戒丁post
btw Gakki thanks

小兒科,真係病重的話自自然然就唔會打丁,連打丁嘅念頭都唔會出現,邊使睇戒丁post

我都想一齊浸

真係純過蒸溜水

正呀 痴線 救命 我唔可以再同佢對視

[size=4]啊!!!!!/size=4]

我都想一齊浸

真係純過蒸溜水

正呀 痴線 救命 我唔可以再同佢對視

[size=4]啊!!!!!/size=4]

d雀斑正到
點解可以有雀斑都咁靚
眾星拱照Gakki

咩公仔嚟?

figma table museum
眾星拱照Gakki

咩公仔嚟?

FC限定送既係唔係右下哥張?

咩公仔嚟?

FC限定送既係唔係右下哥張?

Yes
高登pm聽日覆
十六茶 真係好好飲
點解可以有雀斑都咁靚

好想瘋狂......
點解可以有雀斑都咁靚

好想瘋狂......

你唔好咁痴線喇.... 我老婆黎架
啱啱開始睇Lh 感覺上好睇過逃恥
點解可以有雀斑都咁靚

好想瘋狂......

想點我老婆做乜
咁快17頁
點解可以有雀斑都咁靚

好想瘋狂......

想點我老婆做乜

唔係講笑睇完呢幾張圖有啲升天嘅感覺
有生之年能遇到佢,仲要做埋我老婆

真係太幸福喇
4刷正式開始
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞