新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

次次都有人留負評,都唔知咩心態

小圈子黎講正評係咪算多同穩定

結衣係世人既天使
呢到一啲都唔小圈子

Okok
前日星空巴打add咗我入google drive之後今日諗住down飛翔同逃恥
點知用chrome down
佢顯示「失敗 已禁止」
但係down字幕又down到啵
有冇巴打知點解決

證明真係無人睇頭post

次次都有人留負評,都唔知咩心態

小圈子黎講正評係咪算多同穩定

結衣係世人既天使
呢到一啲都唔小圈子

Okok

大圈子
唔好意思
呢個先岩
ryukosony@gmail.com
我係咪病情好嚴重?我竟然去睇戒丁post
btw Gakki thanks
幾時先到3月

開頭睇逃恥中毒 但睇睇下lh 中得仲深
咩都唔洗淨係出lh3 ok

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

係有LH3 就好啦,睇完兩季唔夠喉, 黛真知子慢慢成長中,第3季打大佬

好想有3呀 3齊班底就好啦 服部叔年紀都好大喇

服部成80歲都可以做得咁有風采
真係痴線

服部叔好似最近RIP左

真係痴線

服部叔好似最近RIP左

前幾個post好似係2016最後一日rip左

結衣係世人既天使
呢到一啲都唔小圈子

Okok

大圈子

某程度上 我覺得已經係一個宗教既等級
有人因為結衣得到救贖
有人每日都要睇有結衣啲節目

Okok

大圈子

有人因為結衣得到救贖

精神支柱

結衣係世人既天使
呢到一啲都唔小圈子

Okok

大圈子

有人因為結衣得到救贖

同我諗既野一樣
好似係從某種神秘力量獲得左能量咁
根本就係宗教

結衣係世人既天使
呢到一啲都唔小圈子

Okok

大圈子

有人因為結衣得到救贖

同我諗既野一樣
好似係從某種神秘力量獲得左能量咁
根本就係宗教

對我來說 你已經不是可以輕易地去放棄的人
本身想用呢個做topic
依家已經無左結衣唔得

真係痴線

服部叔好似最近RIP左

日本WIKI冇寫佢RIP左喎

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??

我都係近兩年先追多少少,唔胎準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

詳情可以睇勇者義彥與被引導的七人第五集
我係咪病情好嚴重?我竟然去睇戒丁post
btw Gakki thanks

呢度已經係戒丁post

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??

日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

依季勇者義彥好拖劇,尤其佛祖講嘢(好想飛走)

佛祖真係好悶

真係痴線

服部叔好似最近RIP左

好似係流料,應該未死

好似係流料,應該未死

咁正
前日星空巴打add咗我入google drive之後今日諗住down飛翔同逃恥
佢顯示「失敗 已禁止」
有冇巴打知點解決

唔睇post頭我都幫你唔到
佢顯示「失敗 已禁止」
有冇巴打知點解決

唔睇post頭我都幫你唔到

好心痛 巴打們組織得咁辛苦但冇人睇頭版

真係痴線

服部叔好似最近RIP左

好似係流料,應該未死

改下個wiki就信
又唔見你地信那個先生

好似係流料,應該未死

改下個wiki就信
又唔見你地信那個先生

話左唔提
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞