新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
上面篇野
下次加頭post先

https://docs.google.com/document/d/1O2kOOh194RsPwtp5nU6oSIE65kMMmS_nzLnEuWZ6zr4/edit

星空巴個google drive 係咪應該開個folder裝結衣bb 專訪

有就最好,寶庫既野越集中越好
話時話結衣屋企人有無公開場合露過面

我剩係記得有電視訪問有出過佢父母嘅相
結衣做藍球部經理
如果係我係隊員一定打到進軍全國
比啲火我

佢做藍球部經理我一定有無限體力

三分線起跳灌籃

有佢打氣既話一定會嬴

平時d mk嘈交後面有條女戰鬥力都提升左50%
有gakki打氣,我諗大家戰鬥力提升500%
結衣做藍球部經理
如果係我係隊員一定打到進軍全國
比啲火我

佢做藍球部經理我一定有無限體力

三分線起跳灌籃

有佢打氣既話一定會嬴

唔要命都一定要贏啦
上面篇野
下次加頭post先

https://docs.google.com/document/d/1O2kOOh194RsPwtp5nU6oSIE65kMMmS_nzLnEuWZ6zr4/edit

星空巴個google drive 係咪應該開個folder裝結衣bb 專訪

睇文字訪問
了解深入好多
值得儲
上面篇野
下次加頭post先

已加

有佢打氣既話一定會嬴

唔要命都一定要贏啦

自己三分線跳去對面三分入樽都得呀

唔要命都一定要贏啦

自己三分線跳去對面三分入樽都得呀
lihkg更新咗可以放背景圖
結衣for sure
仆街 掛住睇個post唔記得落車

已加

有無人會將頭post 個幾條link啲圖打包晒再放入去個drive到?

呢個好笑

上面篇野
下次加頭post先

睇文字訪問
了解深入好多
值得儲

睇完發現做演員唔易,gakki少左好多普通人既輕鬆少女生活體驗,但又要演好多唔同既角色

呢個好笑

呢個好笑

話時話結衣屋企人有無公開場合露過面

我剩係記得有電視訪問有出過佢父母嘅相

搵下先 好好奇咩基因可以生到個咁完美既人出黎

呢個好笑

咩嚟咖?依套

已加

有無人會將頭post 個幾條link啲圖打包晒再放入去個drive到?

星空巴果到有無得set到無入drive都睇到?
呢個篇想另外擺出黎

幾條link果到真係好撚多圖
唔知要搞幾耐
得閒既話先整

呢個好笑

已加

星空巴果到有無得set到無入drive都睇到?
呢個篇想另外擺出黎

幾條link果到真係好撚多圖
唔知要搞幾耐
得閒既話先整

淨擺圖個個drive 應該係人都入到?個幾條link打包完仲要對下有無重覆,望住咁多結衣我驚會爆血管

呢個好笑

咩嚟咖?依套

20150221 套嵐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞