新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
岩岩開始煲今日子
結衣真係咩造型都好正

短髮結衣世界第一
推post慢左好多 係咪個個都開哂Sem
岩岩開始煲今日子
結衣真係咩造型都好正

短髮結衣世界第一

今日子個look愈睇愈正
我一路順住時間序睇..岩岩睇到應援少女...
真係頂唔順..用3倍速睇完...好悶..

我可以順住睇
團長都幾可愛
https://youtu.be/xJj3YmVtANg
老婆畫畫好靚

睇草剪剛笑到差D噴早餐
老婆D反應好呆好得意!!
各位團購嘅巴絲
所有confirmation email已經send左

Gakki醬! 巴打
同另一位電話59xx xxxx嘅唔知巴定絲
你兩位應該係收唔到嘅

可能嗰mail address有啲問題
send唔到俾你地

麻煩你兩位直接用form嗰email搵我
都麻煩你地係搵我嗰email到講講你地留係form個電話ver翻係你兩個
我再同你地confirm

岩岩腥左EMAIL比你 可能我耐無用GMAIL佢BLOCK 左我
岩岩開始煲今日子
結衣真係咩造型都好正

短髮結衣世界第一

今日子個look愈睇愈正

每集唔同look又有腳睇
各位團購嘅巴絲
所有confirmation email已經send左

Gakki醬! 巴打
同另一位電話59xx xxxx嘅唔知巴定絲
你兩位應該係收唔到嘅

可能嗰mail address有啲問題
send唔到俾你地

麻煩你兩位直接用form嗰email搵我
都麻煩你地係搵我嗰email到講講你地留係form個電話ver翻係你兩個
我再同你地confirm

回左,唔該巴打
早晨

留名
留名

點解呢張岡田我覺得好有joker感覺

結衣唱求婚大作戰隻 小心小戀歌都好好聽
結衣唱求婚大作戰隻 小小戀歌都好好聽

https://www.youtube.com/watch?v=y0Bw1etB1O0

10年睇番仲係咁kawaii

個樣真係冇乜點變
https://www.youtube.com/watch?v=y0Bw1etB1O0

10年睇番仲係咁kawaii

個樣真係冇乜點變

唔知仲有無機會見到結衣留番咁長頭髮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞