新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打我想問google form填個個account name係咪填翻連登user名就得

Yes
其實係方便啲我認到人

我填左唔係呢個名
搵唔番條LINK,比多次得唔得
我聽日飛,要點比錢你,你幾時先團購?

Sosad

https://goo.gl/forms/jadNQnsXskhUR8hh2

今晩一截我就會計計嗰價
經張form嗰到send個價比join嘅巴打
大家去馬就收錢落單

我都填多次ok?
我好似寫左bank account name

你整埋幾樓有咩已經勁好

Gakki post嘅巴打都好友善

比著其他post一定會俾人屌話自己google盛

有gakki教主 世人都變善良

丁都戒埋真係cls

導人向善
團購巴打係咪度

巴打你入form個email搵我啦
我係嗰到同你傾

巴打我想問google form填個個account name係咪填翻連登user名就得

Yes
其實係方便啲我認到人

我填左唔係呢個名
搵唔番條LINK,比多次得唔得
我聽日飛,要點比錢你,你幾時先團購?

Sosad

https://goo.gl/forms/jadNQnsXskhUR8hh2

今晩一截我就會計計嗰價
大家去馬就收錢落單

我都填多次ok?

我會用email嚟confirm
填同一個email就得

今晩一截就會計有幾多人
再聯絡大家

Sosad

今晩一截我就會計計嗰價
大家去馬就收錢落單

我都填多次ok?

我會用email嚟confirm
填同一個email就得

今晩一截就會計有幾多人
再聯絡大家

你整埋幾樓有咩已經勁好

丁都戒埋真係cls

導人向善

除了戒J之外,仲改善左駝背

你整埋幾樓有咩已經勁好

丁都戒埋真係cls

導人向善

對其他女性完全冇興趣
話說
有無人可以放埋今年結衣上過去做嘉賓嘅節目上星空巴嘅Google Drive?
小弟係屋企上唔到網
每次都係係大學down定啲片番屋企睇 所以b站果啲我全部睇唔到

跪求

你整埋幾樓有咩已經勁好

丁都戒埋真係cls

導人向善

對其他女性完全冇興趣

原本都仲溝緊條女,依家睇結衣算數

對其他女性完全冇興趣

對其他女性完全冇興趣

lm
https://www.youtube.com/watch?v=3bS88aOgFfE&index=6&list=FL7CRod0E1TxkOoj69gL9sCw&index=6&list=FL7CRod0E1TxkOoj69gL9sCw

哇 好顛 靚到
自從入左教 就戒左丁
人都健康左 皮膚都滑左
同屋企人關係都好左
我愛結衣
愈來愈似宗教分享會
雪肌精世界第一
雪肌精世界第一

真係靚到痴晒線
睇完 再會吧 青春小鳥
結衣既老師形像真係好正
好襯佢

老師LOOK好正
不過演技冇咩突破
成套戲只係苦瓜乾咁既口面
同CODE BLUE 山P一樣

最後有笑呀
新手留名
Google drive request左
求星空巴add我
welton3356@gmail.com

麻煩星空巴add 埋我呀
lihkgalalal@gmail.com
唔該哂

同求 麻煩巴打
photongxii@gmail.com

麻煩星空巴add我
kaisontam0821@gmail.com[/quote]
睇完 再會吧 青春小鳥
結衣既老師形像真係好正
好襯佢

老師LOOK好正
不過演技冇咩突破
成套戲只係苦瓜乾咁既口面
同CODE BLUE 山P一樣

最後有笑呀

如果成套劇都苦瓜乾既話冇乜興趣睇
雖然我鍾意結衣 但唔鍾意咁既劇
我想問係咪有巴打有用wallpaper engine
頭先買完唔識用,求教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞