新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike

我都覺得第二季好睇啲,第一集開頭雅人叔唱個首歌依家仲印象深刻 同有小雪條線集集都有推到劇情 gakki第二季表現都好啲

我真係好想睇到legal high第三季
個結局應該就係黛打贏古美門
希望堺叔肯拍埋佢

開頭睇逃恥中毒 但睇睇下lh 中得仲深
咩都唔洗淨係出lh3 ok

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

係有LH3 就好啦,睇完兩季唔夠喉, 黛真知子慢慢成長中,第3季打大佬
新垣結衣:「不順心的時候,要想著那些等著的、相信我的人,不能視而不見。重新振作起來吧,一步一步的,重新振作起來吧,慢慢來。」

我聽晒你講

睇劇情的話第一季好d
睇結衣演出的話第二季好d

睇到第一季第七集
第一次俾佢感動到

我睇完父女都係睇LH 睇完個人好舒服

雅人叔好正,搞到我想睇半澤直美

聽緊ost 成個腦都係成套劇既畫面

我睇完父女都係睇LH 睇完個人好舒服

雅人叔好正,搞到我想睇半澤直美

Sorry我Google佐,RIP

大家都係結衣,不用分那麼細

邊套先

我鍾意逃恥&今日子&LEGAL HIGH OST

不過個drive好似係無後兩者,

之前補佐逃恥vol1,遲下有時間RIP埋今日子果張CD先

過埋聽日先得閒補所有日影同劇嘅ost仲有以前啲CM
公海見到長澤個post好恐怖
所以真係寧願結衣揀job做

邊套先

慢慢儲番結衣BB啲CD

巴打知唔知除左amazon外hmv仲有冇得賣

邊套先

星空巴

邊套先

星空巴

入星空巴我信
慢慢儲番結衣BB啲CD

巴打知唔知除左amazon外hmv仲有冇得賣

我都唔知,amazon應該最易

邊套先

星空巴drive D CD係咪都係自己RIP?

隔離登嘅巴打rip

邊套先

星空巴

入星空巴我信

入星空巴我們信
前日星空巴打add咗我入google drive之後今日諗住down飛翔同逃恥
點知用chrome down
佢顯示「失敗 已禁止」
但係down字幕又down到啵
有冇巴打知點解決

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

係有LH3 就好啦,睇完兩季唔夠喉, 黛真知子慢慢成長中,第3季打大佬

好想有3呀 3齊班底就好啦 服部叔年紀都好大喇

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

好想有3呀 3齊班底就好啦 服部叔年紀都好大喇

服部成80歲都可以做得咁有風采
真係痴線

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??

我都係近兩年先追多少少,唔胎準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

富士係上年弱得誇張
LH 時期佢地唔係弱台
新手留名
請星空巴加埋我
ryukosho@hkbn.net
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞