新垣結衣 (10) 我變得這麼喜歡她真的沒問題嗎?

1001 回覆
228 Like 3 Dislike
Gakki 15 歲已經167cm高

之前007完全係9up

007真係好撚好笑
次次都笑到仆街
班友仔好撚好玩
雖然唔知日本D GAG
不過有個撞撞撞遊戲真係笑到仆街

之前話gakki每上一次007都會高左
班友仔好有漫畫feel好搞笑

班阿叔好好笑
睇完先知台灣綜藝係照抄日本
Anyway, 張圖話Gakki 視力1.5
視力咁好做咩平時私底下要戴眼鏡
莫非大個左之後睇劇本睇壞眼
愈來愈似宗教分享會

好似耶撚咁租果地方攪禮拜日崇拜

開頭睇逃恥中毒 但睇睇下lh 中得仲深
咩都唔洗淨係出lh3 ok

富士台咁霉
都唔知事務所肯唔肯放人

其實日本啲電視台嘅情況喺點嫁??

我都係近兩年先追多少少,唔胎準確
日劇市場比起以前感覺跌watt唔少,有唔少水準之作,但係更多有收視毒藥

富士台本身又唔太夠TBS,東京電視台之類鬥
如果LH唔係富士台播,肯定唔止20點收視

富士係上年弱得誇張
LH 時期佢地唔係弱台

富士轉左新社長之後都冇好過
又崇韓 仲要冇埋smap
CCTVB化

雖然逃恥呢類愛情喜劇一向係CX專長
但逃恥如果放係CX播,宣傳攻勢一定冇TBS咁強

逃恥放係NTV同朝日都一樣唔會有TBS咁勁
今次TBS網上宣傳太破格
其他台暫時所見都未跟到

點網上宣傳法

網上變咗佢其中一個重點宣傳平台
由第一集已經主動 upload 片上 youtube
係版權管理極嚴嘅日本係好破格
無官方係 youtube 力推
戀舞都唔會紅得咁快
睇返初時 TBS 係自己節目介紹逃恥
一開始都係講佢地 upload 嘅片有幾多萬 view
由網上谷劇谷返去傳統平台
日劇宣傳黎講算破格

ps: 都市傳說之女當初咁做分分鐘已經跑出咗

劇未出街之前隻舞得十幾秒的片 出左街知道紅即刻up個完整版
仲要tbs個youtube channel冇海外ip限制 所以好快係港台興起

007真係好撚好笑
次次都笑到仆街
班友仔好撚好玩
雖然唔知日本D GAG
不過有個撞撞撞遊戲真係笑到仆街

之前話gakki每上一次007都會高左
班友仔好有漫畫feel好搞笑

班阿叔好好笑
睇完先知台灣綜藝係照抄日本
Anyway, 張圖話Gakki 視力1.5
視力咁好做咩平時私底下要戴眼鏡
莫非大個左之後睇劇本睇壞眼

成日用電話上網嘛

麻煩星空巴add 埋我呀
lihkgalalal@gmail.com
唔該哂

同求 麻煩巴打
photongxii@gmail.com

麻煩星空巴add我
kaisontam0821@gmail.com
[/quote]

求星空巴add我
giknowy@gmail.com
買咗盒試吓

agger, 對我而言LH實在太貼地,搞笑誇張背後亦可以有潛藏哲理或心理學等元素供考究
不過每個人依然可以選擇去睇自己希望睇到既部份

S1尤其推崇第四集,直頭就係身邊發生既事

我覺得第二季係正啲,雖然啲cases比第一季係差少少
但係呢季可以睇到兩個主角嘅成長同轉變
特別係結衣嗰個角色, 見到佢由空談理想嘅律師
變到實力兼備真係好令人感動
特別係最後兩集,佢終於明白作為一個律師
真相係點根本唔重要,最重要嘅係令個法官相信你嘅"真相"

利申:已中毒太深

經得起時間考驗既便為真,古往今來科學都係咁一步步行到今日,呢一刻正確,下一刻可能就會受到考驗甚至推翻,相反一日未推翻真相便是如此

我々は神ではない
我們不是神

LH d對白好似紅酒咁 要慢慢品嚐

接受現實社會既醜陋
編劇其賁幾到位
當然堺叔同gakki都好大功勞
我覺得呢套開始gakki先放開咁演戲

agger

同堺叔合作應該真係將佢帶左去另一個層次

而且佢短髮真係好正

講真,係同堺叔合作前,自己/對手都唔識做戲多,偶像劇賣樣
買咗盒試吓

好唔好味
買咗盒試吓

好唔好味

巴打邊到買
味道又點
買咗盒試吓

好唔好味

巴打邊到買
味道又點

好似幾正
買咗盒試吓

好唔好味

巴打邊到買
味道又點

好似幾正

想買

希望今年會上 日本班大叔好識玩

007係NTV
結衣今年無戲上
除非接NTV劇
否則機會好細

agger

同堺叔合作應該真係將佢帶左去另一個層次

而且佢短髮真係好正

講真,係同堺叔合作前,自己/對手都唔識做戲多,偶像劇賣樣

隨左堺叔 仲有野木
佢編左三個岩哂結衣發揮既角色出黎
買咗盒試吓

好唔好味

巴打邊到買
味道又點

好味呀呢隻
重可可味唔太甜
喺乜乜360買
冇記錯22蚊
第十貼紀念呈獻:
《腦洞劇場•野餐篇上》

以下內容含有妄想情節以及不當行為,敬請家長指引。

第十貼紀念呈獻:
《腦洞劇場•野餐篇中》

痴線佬
第十貼紀念呈獻:
《腦洞劇場•野餐篇中》

打咩啊
第十貼紀念呈獻:
《腦洞劇場•野餐篇下》

第十貼紀念呈獻:
《腦洞劇場•野餐篇中》

打咩啊

孖寶賽車
眾星拱照Gakki

眾星拱照Gakki

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞