【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
而家連書名都講唔出呀
認真 有人屈你話無睇書你一定係第一時間撻個書名出嚟屌柒對方啦
而家?覆埋啲on9野話咩出完文先補翻
有無睇書你自己知啦
樓豬已痴線
唔好怪樓主啦 其實佢仲係小學生黎
我係佢表哥 唔係好親個隻
佢有少少低智個d唔好講啦
佢讀特殊學校個d都無謂提
不過大家放過佢啦 佢仲係讀緊小三
佢老豆老母都好辛苦 要照顧樓主
佢細細個已經食雞唔食雞皮 食橙食埋橙皮
我代佢係呢度向大家道歉一聲
條柒頭上面認左睇link 抄
比連登仔撚到痴左線
樓主而家會唔會一邊嬲到紅都面哂一邊就扮到唔care咁打字
好撚慘
樓主諗住用「班廢物幫緊我推post」黎自己好過啲
其實只會有更多人入黎睇樓主柒

樓主你唔岩上連登架啦 玩法都未識
再覆多我一句「繼續幫我推post」丫
樓主其實我仲好想睇
你不如唔好理佢哋啦
雖然我都覺得你慢咗...
抄文
講到口水乾
自己碌翻上去睇
樓主: 快啲1001 快啲沉
on9仔樓主 出你既文啦講咁多垃圾
幫你推咪推囉
一陣又 唉呀 我要訓啦 聽日先出文
一陣又 唉呀 我要返工 養家呀 放工先出文
咁你識出文未? 我會比讚 同 好滾動
突然有d同情樓主
巴打
建議唔好將啲字highlight做藍色
睇得好辛苦
樓主,你開新post 我會支持你㗎
依家我落力啲推
等多啲人知到你條柒頭先
樓主己痴線
【真實・血腥・有圖・慎入】有人對最on9的連環抄襲大作家感興趣嗎?
樓主 我好想比讚你 可唔可以快啲copy出黎
樓主: 比班失敗者屌鳩我弱小心靈 唔出了
copy都要時間架 樓豬要返工好撚忙架
未見過有人自稱作家可以串過馬撚 仲周圍屌鳩讀者
strong post
樓主好文筆,平時而家訓左,今晚J多陣你既文先訓
係呀我會繼續推 推到更多人知你柒
推撚爆你老母臭閪
你個fb page等摺啦弱智仔
其實樓主咁唔抵得人批評不如打落word 度自high 算啦
再者篇文又唔係高質
兼且大量個人感想又出得慢

給其他人
Netflix Mindhunter 同 fbi 讀心神探都係現成嘢
睇佢好過啦

番番樓主
你情願不停同人嘈都唔改善下d 文筆, 寫文速度
心理質素差到咁
算啦不如
啲正評可以仲識上升
連登啲人真係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞