【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
屌你老母 垃撚圾樓主 以為自己大文豪?
唉加油啦 睇完條link,條友成個人生故事,感覺以你既速度,都有排寫
唔洗post了 冇人會去你個page睇
好嚇但又好想睇[black] [/black]
好嚇但又好想睇[black] [/black]
未聽過用小清新去形容讀者
多數都只係係設計風格上聽到呢個詞
究竟小清新既讀者即係點
個態度仲係覺得自已無錯 係啦 實係我地誤會你啦
番去練下文筆再出黎發夢啦
抄文已經係死罪
你上左水
eh但係你掙脫用左錚脫,樓上有巴打提過,你重整又係用隻錯字
你一開始唔應該吹到用自己文字帶大家深入了解乜乜乜,係用自己文字你好應該消化完,相似度太高喇同link個一篇
而且你係連登出左幾個post,唔覺得你有補充到d咩,唯有岩先上你fb見你更新左個篇先叫詳細少少有補充受害者係點死
你個啲唔係整合囉 根本用字9成都一樣
我諗擺上turnitin都比人話係plagarism
是但啦
我想繼續睇 唔好停得唔得
開完追故mode都冇助追故嘅,難得碌到樓主原來係回應其他留言,一係就感想,然後就係整合

其實唔使理啲批評,好睇嘅啲人自然會追,淨係出文好難咩
咁慢
重叫人like 點禁得落手啊
係度貼埋佢啦
lm
準備做過街老鼠
( Show Blocked User - 睜開雙眼做場夢吧 )

[list]
[/*][list]
[/*]
[/list]
[/list]
大家講返人話啦
唔係你地叫樓主點覆
屌你老母樓主現實根本都係個種勁撚長氣 以為自己每次叫完一大篇春就可以令人覺得佢好比心機 要人體諒佢 我睇咁多人寫故 翻譯都係第一次遇到你呢種
真係久仰
一句講曬 樓主on9
咁嘅iq同eq你想做作家出名真係人如其名發下夢算罷啦
師傅你打少幾句出文好過啦
其他廢話就埋尾先講,一係就返你facebook講
由頭到尾班友都係想你咁姐
我就無所謂,呢啲垃圾台仔式誇張文睇黎晒氣
留名待睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞