【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
樓上真係有人講得啱
同果d小學雞認真左添
一開波都講到明係網上資料加書資料之後再整理一齊用自己文講返出黎
無呃過你地喎
成班選擇性失明
一早講過要簡短版google一搵就有
跟住google到條參考link就好似發現新大陸咁,一個講就成班係咁講抄抄抄
香港人係唔係唔跟風一齊屌九人唔撚得?
一係就捉住果一兩粒殘體字呀錯字係度講廿頁
唔好咁撚on9啦
反正點樣都無辦法討好所有人
我決定繼續用自己既方法寫我想寫既野
寫文首先都要自己寫得開心先

我相信有人真係放左工想搵啲獵奇野睇下輕鬆下
想睇哂成個故事而唔介意慢更既

唔鐘意你地可以繼續負評
或者又繼續幫我推post囉

但比我係你地就唔會咁撚無聊
唔鐘意唔滿意未唔好㩒入黎未得囉
浪費青春時間係咁重複屌完又屌拎存在感呀?

我係咁撚鐘意打感想屌你地架喇
係自己個post講咩都要就九你地咁?
我係你就晨早潛撚咗水啊on9仔
支持樓主 一身傲骨,無懼閒言閒語

但你打咁大段野,即係今晚又無文了
G持
謝謝,篇文打左我半日架喇
成班傻西最撚叻見人地屌自己又屌
選擇性失明

聽日先再寫了
支持大作家用網上抄錄落黎既文加以修飾後用黎開post再直接不停地sell自己寫既無人睇既文
可唔可以講下參考左邊本書 參考左d咩
要屌樓主不如另開post啦
喺到屌盞幫佢推post
貼埋樓主抄link防止有更多巴打中伏
個post先一日多啲我已經出撚左六篇文都叫唔撚多?
唔係我出得慢係post比啲小學雞洗版
返緊工架屌你老味!
唔好再講果一粒兩粒簡體字成個女人咁啦!
你老味,又要打文又要做野,係撚都要雞蛋裡挑骨頭
你未睇佢地貼出黎條link未得囉
又選擇性失明,訓啦七頭!
我2面都睇哂...
新呢篇明顯詳細好多...
我有個問題想問下..
個網寫到佢係奸無頭屍再分解...
但樓主係講佢解左再奸
明顯後者恐怖好多
真其實係我理解錯左

繼續會睇樓主出既版本...
果個解短版太短...
睇完冇咩感覺
中你老味伏咩?揸住支槍指撚住你入黎睇?
一開波寫撚明係網上加書資料
唔撚睇清楚先仲好意思屌人?
【昇御門雙屍命案】男死者為有案底作家 與女友同下身赤裸倒斃屋內
https://lih.kg/755823
樓主?

佢打咁大段野屌人,啲人又屌返佢,依家佢又出文屌返人,跟住啲人又會屌返佢,無限loop,以後都唔會有文了
我總相信有人真係想睇落去追落去有耐性
唔似你地班小學雞係度見人講抄真自己講埋一份既on99
唔明有咩好屌
唔鐘意其實可以好行唔送
又要睇又要屌
呢家老馮出文咩
學校逼你一日寫4篇文 你都屌鬼喇

寫得呢類文唔周圍抄考
唔通你想樓主作故仔?

寫得慢 又屌 寫錯一兩粒字 又放大件事 屌人老母
成班小學雞
識唔識咩叫專重 番小學再讀過喇 on99
兒登真係兒登
樓主係連登已變成過街老鼠
我都想問 到底樓主你係兇手轉世 ,定係你自己幫個兇手作d對白,加d情境變得有趣d?

btw解完仲點姦,樓主可能參考錯,或者打錯姐
樓主係撚作家 唔好侮辱作家呢個職業
算啦
小學雞係屌唔醒
成日覺得捉人殘體字 蝗語 錯字好有成就感
我想繼續睇故 不如唔好理佢地
解答我未?
參考邊本書?參考左d咩
唔睇了
你真係講返句公道說話了
個撚個話抄抄抄未睇果個簡短版得囉
我除左上網仲有拎兩本有講佢既書參考
整合返一齊先出文
講既版本有啲唔同
我用咗恐怖啲果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞