【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
你都仲係唔撚明自己錯咩
Haha27篇都好似未開始入正題咁
俾你打到下年先講到第二個人物
因為感想唔洗翻譯人地文字
水份文都算
根本係日記嚟
樓主個格式:
打完飛機聖人模式感情抒發(1000字)
+
內容 7成copy網上(200字)

感想心得 順便屌下人(800字)

你有權鐘意睇垃圾我夠有權屌
香港d現代文學就嚟比呢d垃圾佔有哂 個個以為打長篇就叫作家
好心收皮讀多啲書先衝出嚟柒啦
link?抄文
上邊咪貼左
當埃德蒙重返社會時,他已經擁有了「彪漢」的體格,身高210cm,體重115kg。
那時他的母親剛剛結束第三段婚姻,在新開設的加州大學聖克魯茲分校(UC Santa Cruz)獲得一份秘書工作。
多年的離別並未讓這對母子的關係得到改善,他們時常陷入爭執,在租住的公寓里大吵大鬧。
埃德蒙仍像兒時那樣,繼續遭到母親的羞辱。

這孩子也算「點背」,那個時候他在社區大學出色地完成了學業,想考入警官學校,但始終因身材太高未能得願。
那他只能多出入一些警察聚集的地方,與他們結交朋友,傾聽他們的故事,來過過乾癮。

他幹過不少零活,在申請加入公路巡警隊遭拒絕後,他得到一個機會進了加州公路局。
他喜歡上了開車兜風,並將他的車改裝的和警車極為相似,並花了兩年時間來研究公路​​交通狀況,還時常扮演好心的巡警讓大學生搭他的車往返學校。
可能這個時候他心裡的惡魔就開始「張牙舞爪」躍躍欲試了。

當然埃德蒙也想過從母親那裡搬出來,還曾一度真的出來與人合租,但由於經濟問題,他最後又不得不再次回到母親身邊。
惡性循環就此開始,他成了母親的「出氣筒」,而他也開始尋找他的「出氣筒」,一場計劃下的殺戮就此開始……

[待續]

真係無諗過咁多人支持推得咁快 好滾動
但想同大家講句 欠撚咗你地咩屌你地老母 尊重吓我啦
我要上網搵文嚟COPY AND PASTE架 好辛苦架

anyway 今晚再貼啦 多謝大家支持

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
以下係我FACEBOOK専頁 希望大家比面入去比個LIKE啦
www.facebook.com/DIU.LEI.LO.MO.ON99
當埃德蒙重返社會時,他已經擁有了「彪漢」的體格,身高210cm,體重115kg。
那時他的母親剛剛結束第三段婚姻,在新開設的加州大學聖克魯茲分校(UC Santa Cruz)獲得一份秘書工作。
多年的離別並未讓這對母子的關係得到改善,他們時常陷入爭執,在租住的公寓里大吵大鬧。
埃德蒙仍像兒時那樣,繼續遭到母親的羞辱。

這孩子也算「點背」,那個時候他在社區大學出色地完成了學業,想考入警官學校,但始終因身材太高未能得願。
那他只能多出入一些警察聚集的地方,與他們結交朋友,傾聽他們的故事,來過過乾癮。

他幹過不少零活,在申請加入公路巡警隊遭拒絕後,他得到一個機會進了加州公路局。
他喜歡上了開車兜風,並將他的車改裝的和警車極為相似,並花了兩年時間來研究公路​​交通狀況,還時常扮演好心的巡警讓大學生搭他的車往返學校。
可能這個時候他心裡的惡魔就開始「張牙舞爪」躍躍欲試了。

當然埃德蒙也想過從母親那裡搬出來,還曾一度真的出來與人合租,但由於經濟問題,他最後又不得不再次回到母親身邊。
惡性循環就此開始,他成了母親的「出氣筒」,而他也開始尋找他的「出氣筒」,一場計劃下的殺戮就此開始……

[待續]

真係無諗過咁多人支持推得咁快 好滾動
但想同大家講句 欠撚咗你地咩屌你地老母 尊重吓我啦
我要上網搵文嚟COPY AND PASTE架 好辛苦架

anyway 今晚再貼啦 多謝大家支持

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
以下係我FACEBOOK専頁 希望大家比面入去比個LIKE啦
www.facebook.com/DIU.LEI.LO.MO.ON99
thanks巴打
而加可以專心屌鳩樓主
又要賣廣告上位又要抄文
我真係唔想將來係商務 三聯個現代文學書架上見到放左樓主本書
預言樓豬下一篇文
Jeffrey Dahmer (1)

向連環殺手界入面出名嘅靚仔毒撚癡線佬
真係癲過金城武

要了解一個連環殺手必先了解佢父母同佢童年

Jeff老豆掛住讀書成L日唔返屋企,搞到個阿媽成日諗計R個老公返黎,變左兩公婆龍鳯鬥
老母之後重啪丸啪上癮
Jeff作為一個細路,完全無得到應有嘅照顧同注意,兩公婆都剩係顧自己
呢啲人生仔正仆街

Jeffrey由幼稚園啲老師都話佢好內向。唔太同其他小朋友玩
同我一9樣。。。

Jeffrey八歲嗰陣,比男鄰居性騷擾,件事不了了之。出曬事之後佢阿爸先話可能呢件事係佢成魔之路嘅開始。屌你吔屎啦,你一路無比愛比時間陪佢成長先係搞到出曬事最大原因之一

老豆之後出書講返jeffrey
都認自己其實無乜時間理佢

之後佢阿爸係做左醫生,成家變中產,但其實生活依然

Jeffrey向中學係勁飲酒,返學貓曬
又會向地下用粉筆畫人形出黎,搞到課室凶案現場咁
啲同學都學得佢好撚癡線但jeff係勁enjoy大家注意到佢嗰種感覺,起碼好過屋企無人理佢

到18歲,Jeffrey父母離婚,佢地狂爭jeff細佬David嘅撫養權
Jeff因為呢件事勁嬲,好似又比父母無視佢存在咁
但其實18歲向法律上已係成人,court唔會理你跟邊個,不過都明白JD感覺一次又一次父母完全無理佢感受。。。

高智商變態 連環少女殺手埃德蒙.坎伯
http://www.twgreatdaily.com/node/show/id/502911

打手come
屌你老母呀柒頭
冇理解能力就讀多d書先再去學上網啦
佢一樓篇內心獨白,啲遣詞造句中二到打冷顫
睇到我好尷尬 好似proud of自己好變態好興平常人不同咁
唔知點解有人覺得佢文筆好啦,我就覺得好差啦
好睇好睇
高智商變態 連環少女殺手埃德蒙.坎伯
http://www.twgreatdaily.com/node/show/id/502911
我依家有d內疚😞
早知唔貼link
巴打做咩點醒班'fans’
Mochimochi巴打自己開po講啦
咪撚益個垃圾抄文樓主
Agger同埋廢事俾班護主犬屌你騎劫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞