【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
Sorry 唔小心負皮左 其實想正皮
Lm
向?
響?
喺?

打字有懶音我都由你
你連個懶音字都打撚錯
垃圾樓主 感想宣傳仲多過出文
由始至終開呢個post都係為左宣傳自己page
恨出名恨到出哂腸
仲話返工無時間出文 一按入去短篇個post
尋晚到而家出左成萬字都有
你係無心寫呢邊就唔好開post啦
d短篇如果係好睇自己有人欣賞架啦
個邊post人都唔多隻
呢邊就成村人on99咁等你更新
我就咁睇嘅感覺似係樓主係想宣傳佢facebook多
但要明白有麝自然香呢個道理
出嗰少少吊人癮然後就係咁叫人like
又好難怪咁多人屌
出得夠長去到最後再少少地宣傳下巴打受落自然走哂去like啦
有人話出得一日就係咁催 我諗唔係時間長短嘅問題 係樓主玩法嘅問題
講漏 好彩嘅係樓主一開始出嗰啲都高質先吊到咁多人追
如果唔係應該冇鳩人理
咁你度block左我唔好睇我打乜

黎緊寫ed gein同pig farm
成班大帝 人地老奉要出文俾你地睇咩 唔講以為人地欠左你 人地要返工養家 等下洗死咩 等唔到咪走唔好睇囉 淨係識屌 加油樓主 唔洗理班大帝
其實佢老母如果唔係咁對個仔,個仔早就做左高材生
Child 登
人地返工好忙 又係大作家要專心出短篇故
留個名先
Btw加速

對比一下就見識到他的巨大身型

他在精神病院我日子裡,聴明而狡猾的個性表露無遺。

而他自己也說在這裡就好似重生,有很多值得驕傲的事情,
在病院期間,他腦裡開始組織一張更系統性實現自己變感慾望的藍圖。

而為了令醫生和心理學家們相信他「已經痊癒」,「對人無害」他長期幫忙做醫生助理,利用謙虛又隨和的「外表」,很快就和他的心理醫生建立了良好的友誼關係。

他加入青年商會,甚至還獲許接觸並管理一些評估設施,很快便掌握了心理醫學方面的知識。
據說,他之所以廿一歲就能被釋放,是因為閱讀了幾乎所有院內的病例資料和測試結果,並得知醫師判斷人精神的標準,甚至背下28種精神測驗的答案。

就這樣,在被囚禁治療短短六年之後,他被評估為「對社會沒有危險」而獲得假釋,院方還在他的堅持下,將犯罪記錄從他的檔案中抹去。

雖然部分醫生反對,擔心他對母親的恨意會再觸發潛在心中的病態想法,但礙於沒法直接監控他,所以他在出獄之後還是回到母親的身體。

當時已經第三度離婚的母親,在大學裡任職行政管理一職,奇怪的是在學生口中的她是一個體貼和善的人,很得學生們愛戴。

跟對待親生兒子Edmund Kemper的態度完全不同。

當時他最大的夢想是做一名警察。

這個特徵在很多連環殺手身上都有,因為執法人員代表著可以操控別人的權利,
這正是很多殺手夢寐以求的妄想。

但再度因為他兩米高的龐大身形,警校將他拒絕於門外。
這做成他對這個世界更加充滿怒火。

儘管做警察的夢想幻滅了。

他卻經常去法院聽證,或者到執法人員集會的酒吧裡與人閒聊,跟他們打好關係。
漸漸他「對人無害,謙謙有禮」的性格,得到他們的認可,好像成為他們的一份子那樣。

在經過一段時間的「洗底」過程後,
終於有機會讓他實現做執法人員的滋味。

在公家機關裡,找到一份當地的公路巡警工作,
他在接受別人的祝賀時,心中已經在構思怎樣利用他這個新身分,實現在他腦中的殘忍大計。
一步一步來,
所有虐殺幻想都在腦中演練無數次才真正動手。

這就是他這種「智慧型殺人犯」的最大特徵。

亦是他們最可怕之處,因為有別於我們對變態殺手的認知
不是戴著人面具皮在逛街,或者拿著開山刀去跑步那樣。
他們表面都是會扮成一個正常人,

可能是你身邊那個彬彬有禮的年輕人,或是熱心助人的好鄰居。

誰知道在他腦袋最陰暗那面存在著最嚇人的妄想。

之後在一次嚴重意外之後,他得到一大筆賠償。

終於可以將腦中的計劃實行前作準備。

他買了一部外型跟警車極為相似的新車,

再把車內配置都改裝成警車的樣子,把天線拆下改為警察燈,
車內安裝對講機,把副坐位都改為反鎖的裝置。

萬事俱備之後,再在車尾箱放置手扣、塑膠袋、小刀,毛毯等工具,
在等候到獵物時派上用場。

看到這裡你們以為他開始實現殺人大計了吧?

NONONO,謹慎的他還再花多差不多兩年時間去等候,

等候時機到來,想像用什麼手法作案,仔細觀察公路狀況。

他發現巡警的身分很容易得到別人的信任,

他會扮演好心的公路巡警,讓大學生搭他的便車回學校。

在觀察了一段時間後,發現女大學生們在上車後跟他閒聊,很快就會放下警戒心。
成為柔弱毫無防備的獵物,成為把潛伏在心中多年的慾望盡情釋放出來的契機。

一九七二年

一個殺人魔真正的覺醒。

[待續]

下一篇我想詳細啲寫佢第一次虐殺受害人既事件經過
有巴打話睇哂唔係好恐怖啫
因為佢用槍殺祖母祖父只係屬於萌芽的階段
佢無將心中變態慾望實現在他們身上
而連環殺手會每次殺人都比上一次殺得更熟練
不斷改進技術
但到下一篇,將會見到他將腦裡所有幻想變為現實的一刻!

真正成為惡魔。

再講多次,小清新同道德撚上一頁吧

真係無諗過咁多人支持推得咁快
再多謝先
好多人追稿話我慢,話我太多宣傳短篇,我會改進,我會快手寫多幾篇
屌得岩既我會改

但見到啲小學雞係唔係都屌人老母
真係欠撚左你地咩仆街!
識唔撚識尊重人呀?
用咁多心機搵資料寫文,比你地屌老母我仲要笑呀?
屌返你地就要話我扮哂野又盛

都講過想睇除褲就射咁簡短既文就去google睇啦

我都係想深入啲咁寫佢
誤人誤已啫

所以下一篇我會要多點時間寫
因為已經入戲肉了

所以盡量今晚再貼

多謝捧場
lm
咩料,殺完人唔使坐監?? 唔使死刑?

入精神病院坐下就得?
G持
同香港攞白卡殺人一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞