【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
哇哇哇哇哇~我而家先知一個人既無恥係可以無極限
唔計你最新個篇係被人屌完抄文先係fb出篇有補充既,連登屌緊個時就潛,你唔撚好再柒d?
唔知邊撚個柒頭話出得慢係因為要用自己文字帶大家深入了解個殺手
自己文字喎,睇過?係喎,你前五篇垃圾真係好撚深入呀
對比返content farm篇文你截撚到一忽忽,再用一大堆個人情感去厊字數,好撚長好撚深入呀屌你老母
被巴打爆完深潛再出返篇正常少少既扮無辜呀?
你d回覆真係精彩到無人有,你無腦就咪撚寫文啦大作家
無知唔好衝出黎七啦唔該
好威武
抄文都叫放大件事.....
佢有無尊重過原作者....至少落翻credit呢d i大仔都識啦.....參考整合無問題 不過d字句都抄係咩意思?
況樓主擺明搏上做網絡作家....真係有利益係入面....
選擇性失明解答到我未?
係邊兩本書?參考左d咩?
你未繼續幫我推文囉
歡迎
寫我自己鐘意寫既要就九你?
又要睇又要屌唔好咗撚犯賤啦
樓主你連同盟都寸 我指呢d到底係個兇手自己之後講返定係你腦補姐

祖母感覺到他眼中的異樣,大聲呼喝他不要再用這眼神看著自己。
他才回過神來回答說:「我要出去打獵。」
之後馬上轉身出門。
這時祖母又嘮叨他一句,「不要亂打野鳥啊!」
老老實實
你分享 我覺得無問題
但你參考下之前果啲post
大概3-5個留言完一個殺人犯,
之後等其他會員keep住討論
然後再下個。
咁個post先至多人睇。
但你唔係喎,出小小,然後不斷話自己忙,
無時間,老鳳咩
你其實有無留意過自己呢個post既
自己出文既速度同量?
寫得文,預左會比人批評。
你係要接受,而唔係鬥屌
但而家我覺得你出文速度太慢,真係痴線
我第一頁追到36頁 第一個故都未追完
救命
你諗下你自己睇一本書 你係咪好想知下一章,甚至結局係點?
因為新個篇係被人屌完偷偷地係fb出囉
加埋d補充資料係受害人點被人殺,唔知又係邊到整合返黎呢
之前個幾篇有咁補充就唔會被人屌佢抄啦
講到好撚辛苦出埋五篇垃圾,好似新個篇真係有心打返d資料再話辛苦點點點都無咁㷫
樓豬係咪當d讀者都係弱撚智
冇人揸住支槍指撚住我要我入黎睇
但係你抄撚到十足十咁
而且係咁宣傳自己個page試圖牟利
又經不起他人批評
好似你咁成個傻鳩咁想抄文儲人氣就摺埋啦屌
仲好理直氣壯咁話係網上資料加書
想問下參考咗乜撚野書呀
條抄link比你抄曬咁濟
咁你貼link咪得囉
洗撚睇你d垃圾文筆
改少少改到成pat屎咁 仲差過原版
我一開始其實都幾支持你
但點撚知你係抄狗
我一開始知你抄狗仲會追post?
係後來有巴打貼link先知
咁唔叫中伏叫乜撚野
明我點解話中伏未呀
智撚障樓豬
一開始比咗正皮
好撚後悔
樓豬真係站在無限高地
還返個正皮比我
追咗陣post 樓豬真係串過馬撚
學你地咁撚多人都選擇性失明啦
on撚九
只係想分享多啲佢地既資料比人睇
一開始都講左網上同書資料架啦
屌屌屌
講完哂佢我會一次講哂參考既書
因為好推薦
但係就唔依家答你呀
你繼續推囉
唔好再逼樓豬啦 佢死撐得好辛苦架

一陣癲撚咗變埋連環殺手點算
唔想被人屌就返fb圍爐啦屌你老母
係你犯賤定我犯賤呀弱智仔
好有型
抄文垃圾狗,你枉為作家呀屌你老母臭閪,柒撚咗唔撚識深潛,我係你就依家塞撚返入去老母個閪到啦撚屌,你老豆見撚到你咁垃撚圾,依家一定好撚後悔當初做咩唔撚射落垃圾桶到
一開始第一個post已經寫撚左網上資料書資料
你仲中伏依家先屌九人
除撚左話你on9都唔知講咩
專重
七頭
On撚九

返幼稚園學返好啲中文先啦 戇撚鳩作家
一定係未想話我地知住而唔係根本無借

你係真係有借怕乜講出嚟 掉個名比我威下都好吖 好啦 我比d時間你去圖書館借啦
廢事又話我催你 不過好快d借啦 呢個post完左就無人會再理你個過街老鼠㗎啦
好好文采 繼續推
屌究竟係咩意外先有筆錢?
on9樓主
like左佢fb嘅記得dislike甚至可以report佢
講真,大家唔通真係同你有仇,無啦啦屌鳩你放泄咩

我知樓主你比咁多人屌鳩,又問候老母, 一定情緒上會唔高興或者憤怒。

但睇你另一個故,你都30幾歲啦?講明先我唔係攻擊你年齡,但係個度,你談吐都好nice,你咁樣舌戰群雄,返工仲要精神緊張唔開心,何必呢

省返d時間出下文,唔好再比憤怒遮住眼晴,係度出長文屌鳩人,大家都開心.....
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞