【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
live
得罪講句…入到黎想睇整合點知變左睇故咁 等左幾個鍾都係睇堆冇意思既野
你打又打得辛苦 人地睇又睇得辛苦 不如開門見山算啦
thx anyway
留名慢慢睇
lm
Lm
雖然真係麻麻地 但睇多兩篇再作決定
lm
Live左
我屌你老未 由尋晚開始睇 到依家下晝 你都未撚出完一篇 中間命咁撚多廢話 又屌狗又狗吠 出文出到你咁撚串 我都係第一次見

我依家就落街買書 自己上網睇 係就繼續拖 繼續打感想搏同情啦 我睇你一個post出唔出得完一個故 戇鳩仔
我得
lm
想睇bb相多啲
支持樓主寫得幾好
巴打會唔會考慮都開個POST講下呢堆冚家剷
我中意你啲表達夠直接爽快, 用詞夠貼地唔矯情
Lm
真正見識到咩叫劣幣驅逐良幣

樓主抽自己私人時間打篇高質嘅中文版殺手心路歷程,入面有消化過有整理過,誠意十足po出黎俾大家睇

只不過係一日出一篇,你班契弟就當正自己大帝,家陣想你like個 page咋,又唔係唔like就冇得睇,屌你老母最低工資都三十幾蚊啦,而家唔洗你攞一毫子出黎,又唔撚係迫你,你班友都嫌三嫌四

想一次過睇嘅,就bookmark個post﹐下年先開啦,唔係要捉住你隻手教下嘛

好啦,係樓主開緊工嗰陣,有人速度好快,share少少案例出黎,又好開心咁受落,其實要食快餐就唔洗等樓主寫啦,google咪得囉
樓主咁得閒打埋啲廢話解釋/叫春
用返啲時間打你篇故仲好

本身一開頭都幾有興趣追落去
依家真係不了

你係吸引到人自然會去你fb follow你
依家樓主無論內容/出文速度/回應評論都係嚴重趕客
請問你付出左啲乜撚野呢?

餵埋你食飯好唔好?
Lm
佢地用同一方法對付支那人,就好呀
有咁齊心屌蝗就好喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞