【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
http://www.twgreatdaily.com/node/show/id/502911
多謝樓主咁辛苦抄文比我睇
thxforshare cccccccccccccc
呢鑊唔慌唔誤人誤己
http://www.twgreatdaily.com/node/show/id/502911
呢位fans 唔使等又唔洗like page
呢到有全篇
好野 唔使等條廢柴懶係野咁
做咩人身攻擊我
人地隔離post係參考多篇,之後自己整合到清晰易明
佢係一篇長文入面加鹽加醋,令佢更冗長

屌,同我中小學嗰陣做閱讀報告做法一樣
搵篇原文,然後加啲無謂字詞”掗”字數
lm
睇完啦 首先樓主好似便秘咁,辛苦柯左5篇劇情無咩推進過既內容,d字數夾埋已經等於條link既字數

我唔知個d對話或者設定,到底係樓主為左更有趣而自己諗,定真係有文獻支持啦,但一定唔係咩8成或者照抄囉
Lm
睜眼巴快啲救翻你啲fans先啦
人地好瘀啦
係,盲到link都貼埋出黎
唔否認係有趣左,同埋詳細左,但有d位真係好冗長
比起堆殺人狂嘅心路歷程,我家陣更有興趣係想知乜嘢經歷先塑造到EQ咁撚低、器量咁撚細嘅樓主出嚟。

「催稿𨳒老母」唔係話啱,但上開兩登都知呢個場嘅文化就係咁,邊個開故嘅未畀人屌過?點會咁𨶙戇鳩一次又一次長篇大論認真還擊?想像吓如果黃子華同啲嗌「回水」嘅觀眾嘈個場面會幾噉難睇同戇鳩,問題唔係有冇畀錢呀,係樓主少少處理批評嘅智慧都冇呀!

本身free lunch我都唔求咩質素,但讚文筆好嗰啲平時係咪睇開100毛同鳩假期?累累贅贅囉囉唆唆、錯別字又錯得戇鳩,娛人娛己打撚咗做誤人誤己都夠膽死,得罪講句個post有吸引力只係因為題材,同樓主嘅文筆或表達能力全無關係。

係呀,係𨳒得好盡呀,鍾意嘥時間同我嘈交逐點反駁,定珍惜有個人肯花時間𨳒醒你,樓主你自己揀啦。
勁在300字加感想吹到1000字
第一篇未撚完你又加插第二啲野我真係屌你老母
三國志👉🏻三國演義
你做咩話樓主冗長 你係咪child登?!你係咪放暑假?!
無收你錢嫁 憑咩話樓主冗長
樓主,真心講句,你唔好再回呢個po了,因為就算你有幾多理論反駁,但你做衰左個頭,已經無左好多民心,有無人會信你都係問題

你乖乖等1001,然後無左件事算啦 講故台個故請繼續寫,唔好放棄,但你預有d巴打會偶爾入去"撐場"
巴打不如開新post繼續
樓主浪費左咁好既topic
Jeffrey Dahmer (2)

左JD 右David

David後尾判左跟老母,搬走左。老豆依然乜9都唔理搬走埋。

Jeffrey就自己一個on99留向間屋度乜q都無得部壞左嘅雪櫃,想像下會有幾sad...
嗰陣佢老豆其實向jeff附近嘅汽車旅館住,頂你咁都唔返屋企陪下個仔?都明知佢癲癲地架啦
以上亦都証明左根本唔係法律乜乜乜嘅問題
係佢父母根本唔愛佢
試問你愛你自己個仔,點會咁對佢?

不在沉默中爆發,就在沉默中滅亡
呢位係魯迅先生

JD 係爆發左嘅

佢無啦啦走去叫個類似窮遊嘅男仔上佢車,話一齊返屋企飲下酒咁話。。。
正常人會上?
個男仔又真係上左。

第一位受害人 Hicks

好啦劈左幾個鐘酒,條仔話要走啦say個靚bye
JD就用個十磅ar 鈴劈從後向佢頭,再用個鈴cool死左佢
呢下真係潛能爆發,睇相就知JD好瘦
我諗嗰下佢真係下定決心先咁大爆發
JD 之後剝左條仔件衫落黎,望住條咸魚打飛機
玩夠啦就切一舊舊埋向後園先
過幾日shopping完再用化學物質溶左啲肉
再用斧頭劈碎曬啲骨
啲警察之後搵返殘骸出黎,啲骨係碎超過500片

JD之後自白,其實佢係好純粹想個男仔留向度陪佢。好唔想佢走先咁做。

唉。
我諗佢嗰一刻感覺係比全世界遺棄左。連條仔飲到咁happy都唔肯留底陪佢。
佢從來唔識表達自己,其他人亦無真正關心過who JD really is.

但無論點,向對方完全無辜嘅情況下殺人,件事係完全錯誤。

不過向JD嘅世界,想離開佢可能已經係地獄級錯誤。
真心想追 mochi巴你另開po貼翻你d 文ok嗎

呢個po變到大雜繪咁 咪益抄文樓主
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞