【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
係完全唔知呢個詞點解呀 屌你
見你都有睇隔離日本懸案, 你可以睇下隔離巴打都唔係出得快, 但唔會有人屌佢
無架啦個頭開柒左就會成個POST都柒, 如果你想繼續既開過新POST會實際D
多謝你

啲人真係一路屌又要一路睇
專頁無再煩膠咁推,反而多左人LIKE
屌你老母呀
扮大牌
你慢慢自己一個人打飛機啦
冇錯…
我Google完都唔知點解,淨係知Google d result全部都係殘體就知咩事…
樓上話問隻狗, 點知巴打個名都有個狗字

証明狗都唔撚識解呀!!
條友根本一開頭就諗住慢慢出吊你癮喇
主要根本係想宣傳自己個垃圾page
想紅想到出曬面
比在以前高登
開po無文又吊高黎賣
一早比人屌撚到你仆街
樓主可唔可以講埋果次係咩嚴重意外令到佢有錢買車?想知係真係意外,定係佢處心積慮既事件
咁不如返專頁慢慢玩啦
lm
其實我係覺得好睇既,一開始你話FB會出先我都忍你。

專頁冇人屌正常丫因為佢只係一個PAGE,唔係討論區亦都唔會有意見,冇人會去F5一個FB專頁。
PO得上連登就預左會比人屌架啦, 試問有邊個作家未比人屌過。
佢地比人屌完咪一樣上到位。
咪當耳邊風做返自己野囉,你寫到幾好都一定會有幾個人不滿,咁係正常架喎。
咁聽完負皮先會進步架。
但你唔係喎,你係屌返人地轉頭,咁同趕走支持者有咩分別?
仲不段宣傳自己PAGE,位唔係咁上架,你參考下其他大作家啦。

D人催你都係想快D有得睇,即係佢地鐘意你篇野啦。
其實你識得安撫好D人既話成件事會唔同晒。

唔比人比負面意見咪即係惡過共產黨…

利申: 我唔係討厭樓主,只係想你明白。
Lm
撐樓豬咩心態,當連登係咩
又打曬引言又剩
想出書咪講囉 扮咩為興趣而寫姐
係到打同情牌 好撚嘔心
Lm
睇返樓主reply 令我有興趣繼續追個頭兩篇原來又係google返黎再貼上
又宣傳
又叫人like
又唔理合理批評
又係到圍爐
反而自己慢慢出個d係成堆廢話,又無話特別好睇
深入認識?睇過唔覺得深入幾多,拎少部分資料加好多廢話就當出左篇
修辭、文筆、用字又差
樓上巴打個精簡version仲好睇得多
剩係識話d巴打當你老奉係到屌你老母,跟住係到圍爐
你知好多巴打追得燥仲重整repost成篇文,成枝金鋼棒咁,追到依家點會無睇過,又唔係俾篇新既出黎,post多次做乜鳩,唔係博屌既話我真係睇唔透你做乜撚野
呢幾篇你自己打既文,質又唔得,量又唔得,真係唔怪得無人有興趣入你fb同俾like你,你再咁落去咪盞反作用
btw唔使叫我出返去,我亦無興趣入返黎
一入呢到見到廿幾頁心諗無死啦實追哂個故

撐佢就係人話
班人半夜三更係咁催咪唔好理佢地 寫得好自然會多人睇 自己係留言到單單打打仲想有fans
做人冇公關死得啦
LM
唔係講人話既可以出返去啦
樓主根本唔想見到任何除左撐佢之外既留言
lm 中意睇呢啲post 辛苦樓豬
正 不過唔知樓主有無睇過helloweed michael myers 都係巨人殺手
啱啱拎咗個算盤出嚟計咗計
大約POST 3返嚟應該可以啱啱好出到殺老母

但計多埋個外在因素 樓豬好有可能惱羞成怒棄故
好彩禁左最後果頁睇左D回覆先
原來又係擠牙膏式出文
最撚憎呢D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞