【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
估撚到你抄故
有咩理由大堆殘體字
樓主深潛
揸得筆,寫得差無問題,人都會進步,但係最棹忌係俾人話抄襲
好心樓豬一早就應該搭疊心水寫好個短篇,咪諗住係呢到開post拎人氣,或者拎都無問題,要寫得好先得㗎 又要做抄狗,抄又抄得衰,又要暗串返d真心俾意見既巴打話人地唔係講人話,呢下真係自己攞黎賤
家陣仲有埋link有source,我真心想知有咩理論可以反駁
支持樓主,慢慢寫唔好爛尾就得
屌 轟啊轟啊巴打你誤鳩會左
我想講點止8成
我唔係我冇細心睇定點
我一開條link 望兩望 我覺得係一撚樣
點止8成
Lm
樓豬fb page有update喎
做咩唔上水
Lm
「真實。血腥。有圖。慎入」有人對講故台最碌柒的宣傳抄文狗感興趣嗎?
上水報個平安啊
講真柒左真係無咩大不了,你又唔係大學交論文比人捉到,出黎同巴打澄清返係抄既,講聲sor咪得
屌 鍾意睇就自然會繼續睇
等唔到咪自己上一頁 再唔係自己google
btw班撚樣睇完轉個撚頭都唔記得啦
慢唔緊要 最緊要唔好斷尾就得
巴打柒左係咪好嬲想瘋狂追擊樓豬
copy & paste 好哂時間架
屌追po追到笑死
其實一開始有殘體字都似係copy架喇
但我鐘意睇呢d文咪照追下po
點知樓豬成日話好忙
又上水同人鬧交 仲比人搵到link
成件事真係好柒呀
比你發現左
好柒嬲 利用左我既信任啊屌
巴打你係咪慢左一個世紀先覆post
仲要打得出 咩好忙
咩喺公司偷打文
咩比老婆趕出門口

呢鑊唔慌唔香港最碌柒既抄文狗感興趣嗎?
文筆好 係你鑑賞能力差
睇完 thanks
理科撚 肚內零墨水
由一開始我已經寫左

只是看過不少關於犯罪的書籍。
所寫的都是從網上收集的資料和收藏書籍的整合和見解。

都講過資料係來自網上同埋書上面既資料
我只係整理資料再重新用自己觀感寫返佢經歷出嚟
頭兩篇之後大部份都重新打過所以先咁慢
所以先會出現最初果兩篇啲人物資料果啲出現殘體字
話個網有哂資料係無錯呀
我都講過要簡略版google有啦
我將入面寫得簡略既部分係手上書中有既詳細位都補完架

算啦,我知講咩都無用
你地都係想我棄post啫
好好醜醜應該都會打埋個尾
咁唯有唔繼續貼係度囉

係都要覺得我呃左你地既
同你地講聲對唔住
我自己都揸筆,最撚憎抄狗,推到樓豬上水
你都幾厚面皮啊 夠膽話人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞