【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
屌你老母
正呀
巴打盡量避免殘體字出現啊
咁樣追法慘撚過追新番
以前都會睇下講故台,但一連幾個作者多少少人追就扮哂蟹真係好無引
個post又唔係你開, 野又唔係你寫, 又要走住黎屌
留名
樓主多幾個人睇好似大撚哂
打咁多廢話不如出文啦
我會好滾動 比讚
原則?
追緊 不過希望巴打留意下啲錯字
例如
「錚脫」-》「掙脫」
「等待以久」-》「等待已久」

利申:認字特警
Ed kemper之後向精神病院行為良好,啲醫生就揀比佢做精神病測試助手
咁佢就背9曬啲答案,向test佢嗰陣出術背返啲正確答案出黎,加上向精神病院入面好nice,就放返出黎

又殺一輪學生妹

最後殺嗰個係佢老母
佢老母係個粗口橫飛嘅肥西老母雞,細個已經成日diu9 ed
Ed老豆係二次大戰軍人,佢話寧願去備測試核武同自殺式襲擊都好過同佢老婆一齊住
諗下ed細個同個咁嘅臭西困獸鬥
佢老母從來唔會抱下ed,話驚抱佢會令佢變gay

左 lo mo 右ed

佢最後係砍L左佢老母個頭落黎,再用J插佢老母個頭
再用飛標射
再切左佢老母喉嚨落黎,掉向水糟下面個切割器
點知搞唔爛
佢同警察講佢老母把口仆街到咁搞都唔爛wakkakkaka

最後call佢老母個fd殺左佢偷埋架車走佬
點知見唔到新聞有報佢
就報警自首 咩玩法?

其實佢向監獄其實又做左模範生
又係精神病group助手
又幫盲人做旁白錄書
好好先生

所以好多心理學家話如果佢一開始就殺佢老母臭西就唔使殺咁多女女
其實由頭到尾佢只係想消滅佢阿媽

原則問題,唔係錢既問題,係我最憎250
lm live
建議樓主你研究下serial killers嘅成長背景
好多都好有趣

實際學術上無人搵到連環殺手成長背景點導致連環殺手嘅產生
個個個案都好特別,要遂個睇

Jeffrey dahmer父母唔理佢嘅
John wayne gacy老母好錫佢
Ed gein老母完全保護佢
Pig farm嗰個都係保護型老母

反而老豆多數比較無乜點理,長期離家
變左老母玩矖
簡而精
追到live 留名
樓主寫得好引人入勝
唔好理啲on9仔
佢地以為寫文唔使時間

保持質素, 繼續出
咁多連續殺人犯實大把貨寫
樓主加油
唔好爛尾阿
dislike左樓主個fb+唔會再追
原本拖都算撚數 仲要係咁講廢話 宣傳自己
ok 見你寫得幾好 最多催你兩句
但屌返人轉頭
你明唔撚明你個問題係邊啊?
一係你準備好 打好曬先出post!
一係你唔好咁多廢話 又引用逐個留言回覆貼link宣傳
又打埋千字文 但十幾頁冇嘢睇

真心睇到無癮
向乜撚野 係同向都未撚識分? 講野有懶音? 睇啲懶音字睇到好撚辛苦
其實唔明點解有精神病殺左人 好番就可以當和數 好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞