【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
名已留,麻煩樓主快撚d出故
尋日開始睇到依家連case1都未講完
樓主仲邊敢出現
我屌 原來抄既再改少少
巴打你開過post講,唔好係到講啦
純樸
係囉,廢事有d人以為係樓主打
https://www.youtube.com/watch?v=pFfc151Zkg4
睇下當事人親身點講仲好過樓主蝸牛出文,
18:00開始睇下佢老母點樣造成一個殺人魔出黎,
其實Edmund kemper本身都好文質杉杉
lm
就開到post2都搞唔撚掂
開post一定要落條content farm link
http://www.twgreatdaily.com/node/show/id/502911
睇樓豬點比人屌老母仲好睇過個故
樓主,真心建議 下次呢類post好似我咁貼係學術台啦 就算係抄,都唔怕俾人插死
學術研究好多時都會引經據典架嘛
source都唔落叫引用
屌個Mochimochi打個 向 字都無人屌
音唔啱 意唔啱 垃圾懶音字
唔撚怪得知child登個撚個打5p殘體無人屌
唔撚怪得知越黎越多蝗講蝗語 譚仔話無人屌
呢到個個都新移民? 老豆老母講野都唔撚啱音?
好在睇左尾個d留言先俾評
劇情峰迴路轉
慢我冇所謂,可以等,明白樓主要返工。

但係樓主咁多時間打千字感情文不如留返時間做野或者慢慢打新一篇文好過啦。你仲要咁串,咩終於講返人話?係冇錯,連登仔講野係會over少少,但佢地講得冇錯喎,你的確浪費好多時間係啲千字文,咩鐘意就like我個facebook啦。仲要反串唔知錯咁。咁樣做其實好討厭

話時話,慢工出細貨?細貨?冇聽錯呀?細心睇其實樓主都係左抄右抄返嚟再自己加少少野上去就話自己細貨,唔會話差,不過唔會去到細貨囉。量你已經冇啦,質都係一般般。仲用埋殘體大陸字。

打完依個comment我唔會再入嚟架啦,樓主知錯識改或者都係咁撚on9都好,我都唔會再理。寫故寫到咁撚串真係第一次見

另外提下你啦,上連登勿認真,唔洗咁介懷人地講過乜,平衡返啲心理先,小心唔好變下一個變態殺手,啊咩咩作家先生話。
高質po,推
留名
冇中文字幕
Lm
你啱,因為我果篇係標題已利申咗係轉貼+翻譯 佢冇包底又係蝕底啲既,望就望佢會好似佢所講一樣照結埋個尾佢
睇到大家留言唔想睇
樓主一開始衰拖文 然後被人鬧賣廣告 到被爆抄文成段過程太精彩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞