【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
留名加油
慢慢出唔急
樓上話live左 想樓主快啲出文個啲還好
但係咁屌鳩樓主個班係做乜春
未出文咪等下先囉,屌你唔通樓主似你地咁24小時mon住連登,隨時服務你班大帝咩
Lm
成曬年
向美國,state認為佢地對精神病人有責任
佢地無照顧到精神病人嘅需要導致佢因精神病殺人係state responsibility
末期癌症病人都唔想無得落床,但佢地無得揀
嚴重精神病人殺人,佢地都無得揀
State 有責任detect呢堆人,維護社會秩序
盡力喇咁多位大帝

由尋日心血來潮想寫下
到尋晚五,六點先開始寫
都已經死左五篇出黎啦

今朝一路冒住比老闆發現既危機
都嘔左兩篇出黎啦

一日射五次你都唔得啦!?
LM
係喎你唔講我都唔知呀 樓主已經第一章前講左啦喎
其實出得慢無咩問題
但見到你話你打咁大篇係為左等大家深入了解佢, 睇返你D文點解咁長篇主要係因為你加左大量文字去修飾你篇文, 同返上面有位巴打既超精簡版本比較其實唔覺深入了解左幾多
Lm
其實每個人都戴住面具扮做一個正常人架啦

只係作為一個資深重口撚都講唔出點解會咁鍾意呢啲變態血腥野
可能真係天生變態
點解有殘體字
Live左
支持樓主
乜撚野係小清新…
本身都唔諗住入黎屌淨係睇, 點知頭先比我見到小清新呢個大陸字就想留言屌
個殘體你話改漏左都算, 但小清新係你自己打出黎…
冇藉口啦掛??
加油
呢位moxxxxxx巴打,好似有講其他殺手,個d成左年,但係一樣淨坐精神病院

美國咁既文化,真係唔知好定唔好 好聽d叫民主,人道主義......難聽d就放虎歸山on99
再講多次,小清新同道德撚上一頁吧

真係無諗過咁多人支持推得咁快
再多謝先
好多人追稿話我慢,話我太多宣傳短篇,我會改進,我會快手寫多幾篇
屌得岩既我會改

Quote返先廢事有藉口…
你咁樣講仲好過樓主依家既手法
如果有介紹下一個
極度極度建議你打好哂一次過先po
我唔會吹你 因為唔係老馮
但我爬完文 真係睇留言多個你堆
咁樣真係好影響個感受 好似就射就射 又要停咁
所以下個介紹者 希望可以一次過完成再出po
樓主慢功出細貨....

好過你應付班小學雞,速寫無質素
唔記得轉AC?
加油, 排位排得好好 睇得好舒服
唔好比人影響到之後唔出呀
唔係呀驚樓主唔知係邊到寫過我提下佢姐
德福梁家晉在此 留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞