【真實・血腥・有圖・慎入】有人對美國最冷血的連環殺手們感興趣嗎?

1001 回覆
1758 Like 446 Dislike
連登先係佢地既現實世實
其實,我今日lunch自己google左
發覺有篇文同樓主係8成似
分別只在於樓主用口語講一次,但就加鹽加醋
好多位由客觀淡淡描述改成誇張帶有主觀
用個殺人犯個中文名已經搵到一篇中文字既
同樓主係8成似
應該係坐時光機抄樓主
上面班on9係咪食屎都得
我用好多心機同時間整一舊屎岀黎 免費送哂俾你地 你地一定可以全部食哂啦 如果有人屌:仆街屎黎嘅?仲要用舊屎去sell自己 你地又會屌翻過d人話:免費有得俾你食就食啦
大佬 文筆 用字 都係九流 求其一個作開文嘅人做個資料搜集都寫到岀黎 你地純粹係想知件事嘅人同我地對故有要求嘅人的確無得相提並論
我地唔係食開屎
体 + 小清新

唔係大陸人都唔會打呢D
公平D講返樓主都有話頭2篇係抄出黎既
但之後個D樓主話寫長D等大家有深入了解就有保留, 因為大部份都係修飾文字
有D重要既資料又無講, 例如發生左咩事令佢拎左一大筆錢之類

唔好又同我講咩我地無俾錢睇文唔好咁多聲氣, 我都知呢D野可以自己google
如果係咁既話我地而家出返去自己google算鳩數啦
一句child登就可以無視哂所有意見
真係痴線同自我中心左小小
你都戇柒鳩
你入J圖post條友post得一張圖
之後慢慢出吊9你癮 你又唔屌9班人自己唔識上網搵?
個問題根本就係條撚樣整左個話題出黎
但又無野比人討論 你無野比人討論你當初咪撚開post喇 傻閪
如果我要係第二個post搵返啲J圖既 我一開頭入你個post托柒?
簡單啲講 無料咪撚扮四條喇
樓主收皮啦
想博上位?
樓主放定心都得
你一定唔會出名
內容廢 文筆廢都算
完全唔接受批評真係幫你唔到
收下皮算啦
我依家由期待個故變成期待篇文既相似度
連登啲人真係好黑人憎
見呢排興奇案懸案就想衝出嚟上位
想上位無問題嫁
問題係你無料先慘
樓主已經正式收皮
頭幾頁都有人撐 但耐左就穿曬底
1.文筆累贅

2.描述案件應以客觀角度解析
但佢加入大量個人觀感描述 e.g.明明係普普通通一張個人照 就話人充滿邪氣

3.hard sell

4.慢

5.單單打打 無視批評 圍爐

6.抄文

7.殘體字

8.用蝗語

咁都有人支持
明知唔會有新文都特登追,就係入黎睇樓豬被屌
但仆街,估唔撚到會係抄twgreatdaily呢d content farm
關乜撚野事
垃圾都唔比講?
上面d留言好多唔係齋屌㗎
Lm
樓主發細路仔脾氣 一次過張原先講既野放出來
唔好下下都拎放暑假同child登出黎合理化件事啦
事實樓主真係有不足
又話要返工 但佢寧願打一篇感言出黎
撐佢既說話先聽既話 咁為乜要係到開post?
條傻西瓜講到自己有俾錢睇tvb咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞